یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم انشلا ک جوابتو میدن ..منم خیلی دلم گرفته و شکسته .امیدوارم مشکلت حل شه.میگن دعا در حق هم میگیره...دعا کن برام بش برسم
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
روزی ۱۰۰ بار بگو الحمد الله حالت بهتر میشه عزیزم میدونم تخییییلی مشکلات پیش اومده ولی اگه روی داشته هات تمرکز کنی حالت خیلی بهتر میشه داشته هاتو شکر کن خدا نداشته هارو درست میکنه
عزیزم انشلا ک جوابتو میدن ..منم خیلی دلم گرفته و شکسته .امیدوارم مشکلت حل شه.میگن دعا در حق هم میگیر ...
ممنون خداخیرت بده انشاالله خدا ب دلت کار کنه من خیلی خرابم منو گول داد ب بدترین شکل ممکن هم ولم کرداز خدا میخوام تاوان شکستم اشکامو اینکه شبو روزم یکی شده تاوان تهمتایی ک بهم زدن اینکه هر لحظه شوک عصبی بهم وارد میشه پس بده
انشالله مشکلت حل میشه عزیزم برات دعا کردم به نیتت قرآن میخونم،هیچ وقت از درگاهش ناامید نشو ای دل اَ ...
خیلی حالم خرابه بقران همش فکره خودکشیم اما میدونم بعد خودکشیم این دردی ک نو دلمه همرامه میدونه یه نفر گولم داد من با همه وجودم عاشقش بودم خیلی بد ولم کرد میدونی الان دیگه نمیتونم ب هیچ مردی حس داشته باشم یا حتی ب ازدواج فکر کنم
خیلی حالم خرابه بقران همش فکره خودکشیم اما میدونم بعد خودکشیم این دردی ک نو دلمه همرامه میدونه یه نف ...
عزیزم مطمئن باش تو رفتنش خیری بوده و خدارو شکر کن این اتفاق افتاده،کسی که تو رو ترک کنه لیاقتت رو نداره،هیچ وقت هم خودت رو ملامت نکن همه ما انسانیم و اشتباه میکنیم
عاشق زندگی با همه اتفاقای خوب و بدش🥰امید،عشق و ایمان اساس زندگی منه
خیلی حالم خرابه بقران همش فکره خودکشیم اما میدونم بعد خودکشیم این دردی ک نو دلمه همرامه میدونه یه نفر گولم داد من با همه وجودم عاشقش بودم خیلی بد ولم کرد میدونی الان دیگه نمیتونم ب هیچ مردی حس داشته باشم یا حتی ب ازدواج فکر کنم
عزیزم مطمئن باش تو رفتنش خیری بوده و خدارو شکر کن این اتفاق افتاده،کسی که تو رو ترک کنه لیاقتت رو ند ...
فقط میخوام خدا تاوان کارایی ک در خقم کردو پس بگیره بخدا قسم بهم خیلی بد کرد من یه ذره بد هم بهش نکردم خداوند عادل حضرت عباس میخوام تاوان دلمو ازش بگیرن میدونی خودمم میدونم لیاقت نداشت اما امون از دست خاطرات خیلی ب کمک نیاز دارم هر شب میرم خونه اشناهامون پیش دختر عمم اینا ک کمتر فکر کنم اما تا کی