2777
2789
عنوان

خانمای ک بچه دار نشدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم گفتم ک بدونی تو تنها نیسی هنوز امیدوارم و الان روز۱۵انتقالمه شنبه آزمایش دارم دعام کن🙏😞🖤

ای وی اف کردی .خدا دعای من نمیشنوه ولی امیدوارم خبر خوش بهمون بدی

خدا برات نگهداره بابا فک کنم من از همه رکورددار ترم

ممنونم

نه عزیزم تو اقوام خودمون ۱۰ سال و ۱۵ سال و ۲۰ سال انتظار هم داشتیم ولی خداروشکر همشون بچه دار شدن

شما هم از رحمت خدا ناامید نباش

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معجزه یعنی بعد از ۱۶ ماه انتظار دقیقا همون ماهی که نوبت عکس رنگی داری که بری واسه آی یو آی باردار بشی😍خدایا هزاران بار شکرت ازت میخوام به همه ی منتظرای نی نی معجزتو نشون بدی😊دوست مهربونم یه صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا و سلامتی همه نی نی های تو دلی بفرست ممنونتم😘مهربونا واسه دوباره مادر شدنم دعا کنید سه ساله منتظرم بچم خیلی تنهاست😔خدا جونم ممنونم که دوباره واسم معجزه کردی و منو لایق دوباره مادری کردن دونستی هزاران بار شکرت خدای مهربونم😍❤️

عزیزم گفتم ک بدونی تو تنها نیسی هنوز امیدوارم و الان روز۱۵انتقالمه شنبه آزمایش دارم دعام کن🙏😞🖤

از ته ته قلبم میخوام شنبه خبر مثبت شدن آزمایشتو همینجا بخونم

ان شاالله خدا با یه هدیه ی دوقلو خوشحالت کنه🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معجزه یعنی بعد از ۱۶ ماه انتظار دقیقا همون ماهی که نوبت عکس رنگی داری که بری واسه آی یو آی باردار بشی😍خدایا هزاران بار شکرت ازت میخوام به همه ی منتظرای نی نی معجزتو نشون بدی😊دوست مهربونم یه صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا و سلامتی همه نی نی های تو دلی بفرست ممنونتم😘مهربونا واسه دوباره مادر شدنم دعا کنید سه ساله منتظرم بچم خیلی تنهاست😔خدا جونم ممنونم که دوباره واسم معجزه کردی و منو لایق دوباره مادری کردن دونستی هزاران بار شکرت خدای مهربونم😍❤️

ای وی اف کردی .خدا دعای من نمیشنوه ولی امیدوارم خبر خوش بهمون بدی

اره عزیزم این پنجمین آی‌وی اف هستش😞ناامیدنباش گلم خدا هممونو میشنوه فقط مصلحتی ک میدونه ماازش بیخبریم

توکل به رحمتش🙏

قربونت برم عزیزم  توکل بخدا خیلی میترسم دعام کنین🤲🙏🖤

توکلت به خدا باشه عزیزم

واسه مثبت شدن جوابت و به سلامتی گذروندن دوران بارداریت ۱۴ تا صلوات میفرستم

منم ۶ روزه آی یو آی کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توکلت به خدا باشه عزیزم واسه مثبت شدن جوابت و به سلامتی گذروندن دوران بارداریت ۱۴ تا صلوات میفرستم ...

قربون دلت مهربون☺💓

انشالله حاجت‌روا شی بحرمت این ماه عزیز تا سال آینده دامنت سبز شه و خبر بارداریتو بدی🤲💓

انشالله همه به مراد دلشون برسن شما هم همینطور، دوستان یه خانمی رو میشناسم که ماه هشت بارداریه به خاطر یه سری مشگلات از شوهرش که الان زندانه میخواد جدا بشه و خودشم نمیتونه از بچه نگهداری کنه میخواد به یه خانواده مطمعن که بچه ندارن بسپاره سرپرستیشو اگه کسی خواست یا سراغ داشتین بگین شمارشو بدم با خودش صحبت کنید و سوال داشتین از خودش بپرسین زن خوب و درستیه ولی خیلی مشگلات داشته و داره میگه اینجوری بچه عاقبت به خیر میشه 

انشالله همه به مراد دلشون برسن شما هم همینطور، دوستان یه خانمی رو میشناسم که ماه هشت بارداریه به خاط ...

آدم به خودش اطمینان نداره که بتونه خوب اون بچه رو بزرک کنه اطرافیان چه برخوردی با اون بچه دارن خیلی دل بزرگ میخواد