2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نذر ۱۴۰۰ صلوات به  حضرت موسی کاظم علیه السلام  انشالله بابالحوائج بی جواب نمیزاره

بله واقعا معجزه میکنن

تاپیکاشو دارم.

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.
فقط بسپار به خدا خودش بهتر زمانشو میدونه 

میسپرم به خودش ولی حل نمیشه یه بار میگم هرچی خودش بخواد دوباره میگم آخه چقد تنهایی شوهرم همش میگه یعنی میشه بچه داربشیم جاری کوچیکم اومد فوری حامله شده بخدا خیلی خستم

عزیزم تمام تلاشتو بکن در کنارشم توکلت به خدا باشه و توسلت به ائمه

برو مرکز دولتی ناباروری شهرتون ان شاالله معجزه ی خدا رو میبینی

باشگاه برو کلاس های هنری ثبت نام کن اگه گواهینامه نداری برو بگیر به هرچی علاقه داری دنبالش باش از فکر بچه که بیای بیرون یه دفعه نی نی خودش میاد😍

هیچوقتم خودتو با هیچکس مقایسه نکن زمانبندی خدا خیلی دقیق و عالیه مطمئن باش میخواد در بهترین زمان بهترین نی نی رو بهت بده🥰

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معجزه یعنی بعد از ۱۶ ماه انتظار دقیقا همون ماهی که نوبت عکس رنگی داری که بری واسه آی یو آی باردار بشی😍خدایا هزاران بار شکرت ازت میخوام به همه ی منتظرای نی نی معجزتو نشون بدی😊دوست مهربونم یه صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا و سلامتی همه نی نی های تو دلی بفرست ممنونتم😘مهربونا واسه دوباره مادر شدنم دعا کنید سه ساله منتظرم بچم خیلی تنهاست😔خدا جونم ممنونم که دوباره واسم معجزه کردی و منو لایق دوباره مادری کردن دونستی هزاران بار شکرت خدای مهربونم😍❤️

عزیزم تمام تلاشتو بکن در کنارشم توکلت به خدا باشه و توسلت به ائمه برو مرکز دولتی ناباروری شهرتون ان ...

تو  رویان تهران دوبار ای وی اف کردم یه بار ای وی ای الانم دوباره میرم برای ای وی اف توسلم کردم گواهینامه گرفتم کارای هنری هم کردم الان بیکارم خونه ولی چند سال پیش نبود بچه خیلی تو فکرم نبود ولی الان دیگه تحمل تنهای و ندارم 

تو  رویان تهران دوبار ای وی اف کردم یه بار ای وی ای الانم دوباره میرم برای ای وی اف توسلم کردم ...

ان شاالله خیلی زود نی نی دار میشی و بعدا دلت واسه این تنهایی تنگ میشه🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معجزه یعنی بعد از ۱۶ ماه انتظار دقیقا همون ماهی که نوبت عکس رنگی داری که بری واسه آی یو آی باردار بشی😍خدایا هزاران بار شکرت ازت میخوام به همه ی منتظرای نی نی معجزتو نشون بدی😊دوست مهربونم یه صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا و سلامتی همه نی نی های تو دلی بفرست ممنونتم😘مهربونا واسه دوباره مادر شدنم دعا کنید سه ساله منتظرم بچم خیلی تنهاست😔خدا جونم ممنونم که دوباره واسم معجزه کردی و منو لایق دوباره مادری کردن دونستی هزاران بار شکرت خدای مهربونم😍❤️

ممنون عزیزم ولی هرکسی موقعیت منو نمیتونه درک کنه

حق داری عزیزم خییییییییلی سخته

من نزدیک دو سال واسه اولی منتظر بودم الانم نزدیک دو ساله واسه دومی منتظرم

یه کوچولو درکت میکنم مخصوصا اینکه جاری کوچیکم اومد و سریع دوتا بچه آورد 

ان شاالله همین ماه طبیعی باردار بشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40