2777
2789

الان دخترم نوزده روزشه توبیمارستان دو بار تا مرز خفگی رفت و نفهمیدن از اسید معدشه که بر گشته تو دهنش.دیشبم باز حالت خفگی بهش دست داد شبا نمیخابه مرتب بیدار میشه و مزه مزه میکنه.دوروزه دارم فاموتدین میدم.اصلا نمیخابم نمیدونم چکار کنم همش تو بغلم یا رو پاهامه یعنی کی خوب میشه خدا

فقط و فقط دکتر مقدادی

تهرانه

ولی آنلاینم ویزیت میکنه

سرچ کن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راهنماییم کنین یا دکتر خوب تو اصفهان معرفی کنین افسردگی گرفتم داغون شدم

داروشو بده،فقط هم داخل کریر بخوابونش،حالت حدودا نود درجه باید باشه،که موقع رفلاکس،خفه نشه خدایی ناکرده.منم دخترم رفلاکس داشت،همین دو تا کارو کردم.شبا بهتر میخوابید وکمتر اذیت میکرد.وبعد چند مدت خوب شد

داروشو بده،فقط هم داخل کریر بخوابونش،حالت حدودا نود درجه باید باشه،که موقع رفلاکس،خفه نشه خدایی ناکر ...

میگن تا ۱۸ ماهگی ممکنه طول بکشه اخه از روز اول تا ۱۸ ماه من میمیرم از غصه

بهروز مقدادی؟

بله

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.