2777
2789
واقعا مطمئنید  خط تی سرجاشه؟درسته؟

اوهوم درسته 

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
مبارکه  گلم مثبته

بعد۸تا۱۰دیقه انداخت همون اول ننداخت ینی مثبته؟علائمم دیشب تا صب دردی ب شدت پریود داشتم اما نشدم رحمم گاهی تیر میکشه حالت تهوع و سر درد دارم توی قسمت گیج گاه و بوی بعضی چیزا حالمو بد میکنه اما عاشق بعضی بو ها هستم.۴روزم مونده میترسم باز بی بی بزنم منفی شه منتظرم این چند روز بره و بعد برم ازمایش

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از شمام مبارکه بله مثبته منم چهار روز مونده به پریودیم  کمر درد و پهلو درد دارم مدام خابم میاد ...

فداتشم ممنون خداکنه واقعی باشه.دقیقا منم همینارو دارم ولی خونابه ن فقط ی بار ترشح سفید داشتم دیگه چیزی ندیدم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
بعد۸تا۱۰دیقه انداخت همون اول ننداخت ینی مثبته؟علائمم دیشب تا صب دردی ب شدت پریود داشتم اما نشدم رحمم ...

اره انشاالله ک مثبته بعضیا بعد یک ساعت شنیدم بوده و مثبت بوده علائمتونم ک خوبه دیگه😊

خانمهاا من دیدم چندین بار بی بی چک و... ولی نحوه‌ی استفاده‌اشو دقیق نمیدونم کسی میدونه که بهم توضیح بده

چه جوری باید تست زد؟؟

ولی من میدونم اگه دوخط داشته باشه نشانه‌ی بارداریه ولی اگه یک خط داشته علائم بارداری نیست..

ولی قطعاا شما بارداری عزیزم...ان‌شاءالله که همینطور باشه

و خدایی که به شدت برایم کافیست:)
اره انشاالله ک مثبته بعضیا بعد یک ساعت شنیدم بوده و مثبت بوده علائمتونم ک خوبه دیگه😊

واااایییی خداکنه اسی خیییلی محتاجم ب دعات دعا کن مثبت باشه و ناامید نشم.انشاالله ک برای توهم مثبته و ب زودی ی نی نی سالم و صالح ب دنیا میاری

خانمهاا من دیدم چندین بار بی بی چک و... ولی نحوه‌ی استفاده‌اشو دقیق نمیدونم کسی میدونه که بهم توضیح ...

شما با منید؟

خدا الهی از زبونت بشنوه 

داخل ی لیوان یک بار مصرف ادرارتو بریز با اون قطره چکنه ازش بردار سه تا قطرشو بریز اون قسمت کوچیک بی بی چک و منتظر بمون

چرا خطرناکه بنظرتون؟ نافم درد داره پهلوهام کمرم  خطر سقط داره؟؟

اره عزیزم استراحت کن و دکتر حتما برو خطر سقط هست

چرا خطرناکه بنظرتون؟ نافم درد داره پهلوهام کمرم  خطر سقط داره؟؟

به دکتر مراجعه کنید اصن نترس من خودمم یه بار لکه سفید همراه رگه های خونی دیدم 

فقط استرس نداشته باش و سعی کن زودتر بری دکتر😍

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍