2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغل که نه ی منبع درآمد موقت دارم 

از حیوون خونگی ها نگه داری میکنم یعنی اونایی که سفر میرن سگشون رو نگه میدارم یا اونایی که وقت ندارن سگ رو ببرن گردش من براشون می‌برم چون خودمم سگ دارم راضیم درآمدش خوبه تقریبا مخصوصا تو بهار و تابستون ولی خب فعلا جوون و مجردم اشکالی نداره این کار ولی بعد ها دیگه روم نمیشه با گیس سفید سگ ببرم بیرون😆

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

شغل که نه ی منبع درآمد موقت دارم  از حیوون خونگی ها نگه داری میکنم یعنی اونایی که سفر میرن سگش ...

خیلی با حالی

خواستگارت اومد ،؟؟از نزدیک هم رو دیدید خوشت اومد؟؟؟

اگه راضی بودی جواب بده.  

خیلی با حالی خواستگارت اومد ،؟؟از نزدیک هم رو دیدید خوشت اومد؟؟؟ اگه راضی بودی جواب بده.   &n ...

آره اومد..روز اول رفتیم بیرون انگار راضی بود ولی شبش قرار بعدی رو کنسل کرد گفت خیلی فک کردم و به این نتیجه رسیدم تو برا مهاجرت فقط منو میخوای و نقشه کشیدی برام اوسکل انگار آمریکایی فرانسه ای و جای درست حسابی داره زندگی می‌کنه 

ولی هنوز استوری هامو لایک می‌کنه 

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید