2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید بهتون یاد بدم به چیزی که میخواید برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1799 بازدید | 134 پست
اره خیلی حس خوبیه ولی خوب بدم هست مثلا من داداشم مریض شد همش ذهنم میگفت خوب نمیشه واخرشم فوت کرد

ای وای متاسفم 

خدا رحمتش کنه 😔

❤ رب اشرح لی صدری و یسر لی امری وحلل عقده من لسانی یفقهو قولی 👄تنها مهره برنده در کل عالم صداقته  خدایا مارا با صداقت بزرگ کن وبا صداقت بمیران 😍😘 پیشاپیش عید نوروز بر همه مبارک باشه از خدا میخام همیشه مثل عید ،امید ، بهار و زندگی همه در حال رشد و تغییر مثبت باشه 😍😘عزیزای من خوشکلای من به دعاتون و آرزوهای خوبتون محتاجم منم دعا گو همه هستم  این سومین کار بریمه کمی مراعات منِ دوست را بکنید خدا ییش 😘😘😘😘😙 بریم به امید خدا 🌹🌹🌹
ای وای متاسفم  خدا رحمتش کنه 😔

خیلی ممنون خدارفتگان شماروهم بیامرزه

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاطرم هسش که جایی مطرحش کردم اما همه ی کامنتا او ذهنم نی بعضیاشو یادمه که مشتبه تجربه من بودن  ...

خدا رو شکر  الحمدلله چون واقعا سخته 

ولا منم اتفاقی برام نیفتاداما چند عکس اتفاقی برا دوستم فرستادم اون یبار با مدیتیشن بم نشون داد چقد زشت شدم  میگفت شبیه مرد شدی توی عکسا اونم خبیث 😂و زشت 

❤ رب اشرح لی صدری و یسر لی امری وحلل عقده من لسانی یفقهو قولی 👄تنها مهره برنده در کل عالم صداقته  خدایا مارا با صداقت بزرگ کن وبا صداقت بمیران 😍😘 پیشاپیش عید نوروز بر همه مبارک باشه از خدا میخام همیشه مثل عید ،امید ، بهار و زندگی همه در حال رشد و تغییر مثبت باشه 😍😘عزیزای من خوشکلای من به دعاتون و آرزوهای خوبتون محتاجم منم دعا گو همه هستم  این سومین کار بریمه کمی مراعات منِ دوست را بکنید خدا ییش 😘😘😘😘😙 بریم به امید خدا 🌹🌹🌹
یه مدت وحشتناک نصف شب اذیت میکردن ترس به جونم انداختن یا صدای نفس کشیدنش میومد که خوابیده بود کنارم ...

واسه من تو روشنایی روز بود و در حضور بقیه 

برای همین از صحت تجربه م مطمئنم 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
Yes? 

گاهی وقتا میشه رفتار وسواس گونه بهت دست بده یا من یه وقتایی توخواب احساس میکردم یکی روم خوابیده بیدارمیشدم میدم کسی نیست شماام اینجورمیشی؟

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
خدا رو شکر  الحمدلله چون واقعا سخته  ولا منم اتفاقی برام نیفتاداما چند عکس اتفاقی برا ...

وای ینی چی؟ 😵

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
گاهی وقتا میشه رفتار وسواس گونه بهت دست بده یا من یه وقتایی توخواب احساس میکردم یکی روم خوابیده بیدا ...

ببخشید اما فرا تر از خوابیدن 

منتهی من تجربه های خوابمو میذارم رو حساب همون عالم خواب و بیداری 

من آنقدر حساسم که حرفام مستند و باشاهد باشن 

برای همین اگه تجربه ای گفتم به مواردی اشاره کردم که مطمئن بودم صد در صد درست  دیدم 

اما این خوابیدنی که گفتی فراتر از اون برام اتفاق افتاده که نمیتونم اینجا توضیحی بدم فقط روم نخوابیدن کرم هم ریختن که گفتن نداره 

وای ینی چی؟ 😵

مم نفهمیدم ولی حضوری که میدید منو میگفت اون شکل نیستی چندین بار این شکلی شده بودم خودشم هنگ میکرد ولی گفت یجا رفتم خیلی سال پیش دیدم یه نفر اینجوری میشده خودم اجساس نمیکردم ولی افسرده بودم حتی یبار دوتا پیر زن بهم نزدیک شدن شبش عکس خاست ازم عکس که فرستادم بم گفت بچه ت چه حالیه گفتم وحشتناک بهانه گیر و گریه میکنه گفت اون پیر زنا قدرتی داشتن که بچه ت متوجه شده بهم ریختنت تو متوجه نشدی  😥😤نمیدونی خیلی سخت بود ولی الحمدلله الان اوکیم 

ببخشید اما فرا تر از خوابیدن  منتهی من تجربه های خوابمو میذارم رو حساب همون عالم خواب و بیداری ...

وا کرم چیه دیگه ؟ 

ببخشید اما فرا تر از خوابیدن  منتهی من تجربه های خوابمو میذارم رو حساب همون عالم خواب و بیداری ...

وااااای خب از چیه این حالت

مم نفهمیدم ولی حضوری که میدید منو میگفت اون شکل نیستی چندین بار این شکلی شده بودم خودشم هنگ میکرد ول ...

نمیدونم  ولی یه نفر رو خاطرم هسش قدرت گذشته خوانی داشت وقتی اطلاعات خصوصی ما رو میدونست با اینکه غریبه غریبه بود از اینکه چنین چیزی وجود داره مطمئن شدم من اما ادعای قدرت خاص ندارم اما چشمام و گوشام انگار باز شدن که میتونم ببینمشون برون فکنی هم زیاد دارم ولی تاکید میکنم بابتش شاهد دارم 

اما حتی ذره ای خودخواسته نبود ناخواسته وارد این جریان شدم نمیدونم چرا 

نمیدونم  ولی یه نفر رو خاطرم هسش قدرت گذشته خوانی داشت وقتی اطلاعات خصوصی ما رو میدونست با اینک ...

یعنی چی گذشته خوانی برا چی ؟ 

وااااای خب از چیه این حالت

میگن تسخیر؟ نزدیک شدن و این اراجیف 

من باور ندارم 

من به قدرت خدا ایمان دارم اونا نمیتونن کاری کنن خیلی ضعیفن و از انسان میترسن 

اما خب میگم تو خواب رو جسمم حرکتایی زدن که اینجا گفتن نداره 

جسمم فلج بود تو خواب اما ذهنم آگاه و بیدار 

اونا هم حرکتشونو زدن 

میگن تسخیر؟ نزدیک شدن و این اراجیف  من باور ندارم  من به قدرت خدا ایمان دارم اونا نمیتون ...

منم خیلی میترسم تاحالا کسیو ندیدم ولی حس کردم توخواب کسی میاد طرفم انقد میترسم شوهرم میگه توخواب همش حرف میزنی و نمیدونم خودتو تکون میدی