2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جذب کنی که چی بشه. برو دنبال دعایی باش که خدا جذبت بشه نه بنده خدا

خدا اگه میخواست همون اول جذب میشد مگه من چیکار کردم که رو برگردونه

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
خدا اگه میخواست همون اول جذب میشد مگه من چیکار کردم که رو برگردونه

منظورم رو متوجه نشدید. آخه خودم اینقدر از بنده خدا کشیدم که دیگه هیچ وقت تلاش نمی کنم بنده خدا رو جذب خودم کنم. چون یک روز می بینی که بهت پشت کرد و دلت بدجور میشکنه.اگه طرف لیاقت من رو داشته باشه جذب من میشه. در ضمن وقتی برای رضای خدا کاری می کنیم خدا چند برابر بهمون لطفش رو نشون می ده. هیچ وقت هم بهمون خیانت نمی کنه. 

منظورم رو متوجه نشدید. آخه خودم اینقدر از بنده خدا کشیدم که دیگه هیچ وقت تلاش نمی کنم بنده خدا رو جذ ...

من حالم خرابه اینطوری میگم وگرنه متوجه منظورت شدم

من حالم خرابه اینطوری میگم وگرنه متوجه منظورت شدم

جذب رونمیدونم.اماتاپک اخرم روبخون واجرا کننن..ببین بهش میرسی یانه..خبرشو بهم بده چیزی دیدی یانه.

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

جذب رونمیدونم.اماتاپک اخرم روبخون واجرا کننن..ببین بهش میرسی یانه..خبرشو بهم بده چیزی دیدی یانه.

میخوام اگه تو سرنوشتم نباشه هم سرنوشتم تغییر کنه ینی اونقد میخوام

میخوام اگه تو سرنوشتم نباشه هم سرنوشتم تغییر کنه ینی اونقد میخوام

من اینو نمیدونم.اگه نیست چطوری میتونی توسرنوشت قراربدی.این بهت نشون میده هست یانه.همین

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

من اینو نمیدونم.اگه نیست چطوری میتونی توسرنوشت قراربدی.این بهت نشون میده هست یانه.همین

پس چرا میگن دعا سرنوشتو میتونه تغییر بده