2777
2789
عنوان

الان تقصیر من بود یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 45 پست
بخدا خیلی آدمای خسیسین اونجا میرم دلم میخاد زودتر بیام خونمون

بگو شوهرت بیار بمونه پیشت تو کم برو با دعوت برو

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا مقصر شوهرته به نظر من . ولی توام بجا دعوا و قهر امروز رو رد میکردی دفعه بعدی که گفت بیا خونمون میگفتی نمیام چون بعدش باید برگردم خونه توام منو نمیرسونی . ولی خودت هم تو عقد زیاد نرو خونه شوهرت .‌. من عقد بودم اصلا شب نمیموندم خونه شوهرم میگفتم بابام نمیذاره زود هم عروسی گرفت 

صد در صد .چرا با این برخورد خودت نرفتی خونتون .چقدر مگه میری خونشون باهات اینجوری رفتار کرده مادرشوه ...

متاسفانه هرشب میرم اونجا پیش شوهرم میخوابم اگه هم نرم شوهرم ناراحت میشه نمیدونم چیکار کنم خسته شدم

شب نباید میموندی،وقتی شوهرت گفتم نمیبرمت خودت باید  میرفتی،وقتی شوهرت اومد خونه خبری از غذا نبود؟ چیزی نگفت؟ خودش بیرون خورده بود؟ کلا تو عقد خونه مادرشوهر موندن خوب نیست بالاخره اونم زندگی داره برای خودش برنامه داره نمیتونه بمونه خونه از شما پذیرایی کنه مهمون یک روز دو روز هست و تمام ولی وقتی بی برنامه میری و میای و میمونی اونم به خودش حق میده برنامه زندگی خودشو داشته باشه حقم داره

وقتی همه رفتن میرفتی خونتون دیگه الان زمونه جوری شده دیگه کسی حوصله نداره یکی بیاد خونشون مدام بمونه ...

من شاید ماهی دوسه بار برا شام یا ناهار برم اونم غذای انچنانی جلوم نمیزارن هرچی خودشون خوردن 

نه کلا تو عقد لجن با عروس  نه میذارن پسره بره پیش خونه دختره  دختره هم میره اینجوری میکن ...

من فکر نکنم سر جمع تو یکسال که عقد بودم ده بار رفته باشم خونشون اصلا روی خوش نشون نمیدادن با اینکه کمک میکردم خرج هم با همسرم بود ولی شوهرم کلا خونه ما بود یه کمد داده بودیم لباسا و وسایلسو بذاره 😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

متاسفانه هرشب میرم اونجا پیش شوهرم میخوابم اگه هم نرم شوهرم ناراحت میشه نمیدونم چیکار کنم خسته شدم

خب دیگه نرو اوایل بگو تو بیا خونمون بعدشم براش توضیح بده مزاحمی برای خانوادش حرمتا از بین میره هر چقدر دورتر بشی سنگین تری 

شب نباید میموندی،وقتی شوهرت گفتم نمیبرمت خودت باید  میرفتی،وقتی شوهرت اومد خونه خبری از غذا نبو ...

اخه من چی بشه برا غذا برم ماهی دوسه بار اونم هرچی خودشون خوردن 

شوهرم نه غذا نخورده بود 

من فکر نکنم سر جمع تو یکسال که عقد بودم ده بار رفته باشم خونشون اصلا روی خوش نشون نمیدادن با اینکه ک ...

میگم دیگه😂😂

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
من شاید ماهی دوسه بار برا شام یا ناهار برم اونم غذای انچنانی جلوم نمیزارن هرچی خودشون خوردن 

هر شب میری اونجا میخوابی دیگه مهمون به حساب نمیارن کاش از اول انقدر نمیرفتی خانواده همسر تو این چیزا معمولا حساسیت نشون میدن ولی اقایون متوجه نیستن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خب دیگه نرو اوایل بگو تو بیا خونمون بعدشم براش توضیح بده مزاحمی برای خانوادش حرمتا از بین میره هر چق ...

ی اخلاق مزخرف داره من اگه گلگی کنم از خانوادش سریع میره ب مادرش میگه اونم زنگ میزنه اصن نمیتونم بهش اینچیزا رو بگم