2777
2789
عنوان

الان تقصیر من بود یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 45 پست
هر شب میری اونجا میخوابی دیگه مهمون به حساب نمیارن کاش از اول انقدر نمیرفتی خانواده همسر تو این چیزا ...

من بخدا دوس ندارم برم شوهرم اصرار میکنه اگه هم نرم ناراحت میشه میگه خوشت نمیا پیش من بخابی خونه مام نمیاد میگه میخوام برم سرکار راهم دور میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بهم برخورد میخام دیگه محلش ندم

ببین من شوهرم اوایلش خیلی خوب بود وقتی دوست بودیم بعد ک عقد کردیم اومدیم خونه یه چک خابوند زیر گوشم اونجا بود ک فهمیدم خیلی اشتباه کردم بعد ها همش منو میزد شاید هروز الان یکسال گذشته تو این یه سال شاید دوماه کتک نخورده باشم  دیشب رفته بودیم بیرون گفت برو بستی بگیر منم رفتم گفت چرا واسه خودت نگرفتی گفتم معدم درد می‌کنه جلوی یه عالمه آدم بستنی رو پرت کرد رو زمین همه داشتن نگام میکردن ازدواج اشتباه نزار از اول خوردت کنه ک عادت شه براش

ببین من شوهرم اوایلش خیلی خوب بود وقتی دوست بودیم بعد ک عقد کردیم اومدیم خونه یه چک خابوند زیر گوشم ...

نمیدونم چطوری رفتار کنم ک دیگه تکرار نکنه همش میگه میزنمت منم پشیمونم از ازدواج ولی چاره چیه باید بسازم 

من بخدا دوس ندارم برم شوهرم اصرار میکنه اگه هم نرم ناراحت میشه میگه خوشت نمیا پیش من بخابی خونه مام ...

بگو اگه خیلی مشتاقی خونه بگیر خدایی اینطوری کلا یه جوریه زشته یکی هرشب بیاد بخوابه اقایون معمولا درک ندارن خانما باید خودشون مدیریت کنن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بگو اگه خیلی مشتاقی خونه بگیر خدایی اینطوری کلا یه جوریه زشته یکی هرشب بیاد بخوابه اقایون معمولا درک ...

اتفاقن بهش گفتم خونه بگیر ولی خب نمیتونه با این قیمت اجاره ها و اینکه الان داریم خونه میسازیم همه حقوقش میره برا خونه

اخه من چی بشه برا غذا برم ماهی دوسه بار اونم هرچی خودشون خوردن  شوهرم نه غذا نخورده بود

عزیزم وقتی میگی مادرشوهرم یه غذا نپخته یا نگفت ظهر بمون یعنی توقع نهار داشتی دیگه اونا که نمیتونن زندگیشون و طبق برنامه شما بچینن که پسرشون میخواد هر شب کنار زنش بخوابه،شوهرت خیلی دلش میخواد همیشه کنارش باشی خونه بگیره زودتر برید این دیگه مشکل شما و مادرش نیست مطمئن باش همونقدر که شما معذبی مادرشوهر و پدرشوهرتم معذبن اصلا درست نیست تو عقد هر شب هر شب ور دل شوهرت باشی هم بد عادت میشه هم جلوی خانوادش جلوه خوبی نداره آخرش همین میشه که امروز باهات رفتار کردن،شوهرت خیلی پرررو تشریف داره از الان عادتش بده باهات درست صحبت کنه عصبی بازی درنیاره 

نمیدونم چطوری رفتار کنم ک دیگه تکرار نکنه همش میگه میزنمت منم پشیمونم از ازدواج ولی چاره چیه باید بس ...

ن عزیزم این حرفو نزن لطفن منم همین فکرو کردم بابا پس طلاق واسه چیه ها بزار یکبار کتکت بزنه تا دوماه اینا اثرش میمونه بعد برو پزشکی قانونی بعدم طلاق بگیر پدر و مادرت حاظرن دخترشون کتک بخوره ؟

آدم جایی میمونه ک بهش احترام بزارن مادرشوهرم تا دامادش اومد بلند شد غذا گرم کنه براش میخواست خودشو ب ...

من مادر شوهرم خدایش زن خوبی بود از همون اول ناهار درست می کرد ، شوهرم بهش میگفتم عصرا دیگه می خواهم برم ، میگفت چی داری خیلی ناراحت میشد وقتایی که میرفتم😅