2777
2789
عنوان

الان تقصیر من بود یا شوهرم

382 بازدید | 45 پست

من دیشب رفتم خونه مادرشوهرم با شوهرم شبم موندم (عقدم) بعد صب ساعت ۸ شوهرم رفته دنبال کاراش تا ساعت ۱۲و نیم ظهر 

مادر و پدرشم ساعت ۱۱ و نیم بود رفتن بیرون مادرش ب من گفت خاستی بری خونتون درو قفل کن (ی غذا نپخت یا نگفت بمون ظهر اینجا)

بعد شوهرم ساعت ۱۲و نیم اومد بهش گفتم منو ببر خونمون گفت نه خستم ، خابم میاد و هوا گرمه من گفتم باشه

بعد خواهرشو و شوهرش اومدن اونجا شوهرخواهرش بهش گفت خواهرتو برسون میخاد بره سرکار (اینجا مادرشوهرم اومده بود ب شوهرخواهرشوهرم و من گف قورمه سبزی از دیشب داریم گرم میکنم بخورین) شوهرمم بلند شد خواهرشو ببره منم بهم برخورد گفتم منم میخام برم خونه شوهرم گفت نه بمون و فلان من رفتم نشستم تو ماشین

تو راه بهم میگه چ غلطی میخوای بری خونتون بکنی من جوابشو ندارم کیفمو گرفت پرت کرد 

الان من حق دارم ناراحت باشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی همه رفتن میرفتی خونتون دیگه الان زمونه جوری شده دیگه کسی حوصله نداره یکی بیاد خونشون مدام بمونه هی براش آشپزی کنن ظرف بشورن خونه تمیز کنن و ور دلش بشینن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

وقتی همه رفتن میرفتی خونتون دیگه الان زمونه جوری شده دیگه کسی حوصله نداره یکی بیاد خونشون مدام بمونه ...

نه کلا تو عقد لجن با عروس 

نه میذارن پسره بره پیش خونه دختره 

دختره هم میره اینجوری میکنن

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤