2777
2789

فریدون پور گرون میگیره ولی خیلی خوبه خودم پیشش نتیجه گرفتم 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️
فریدون پور گرون میگیره ولی خیلی خوبه خودم پیشش نتیجه گرفتم 

مزونیدلینگ نیستا دارو میده

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=303897730]منم لازم دارم یه دکتر خیلی خوب واسه پوست [/QUOTمن پوستم منافذ باز داره میخوام جایی برم ک برام مزونیلدینگ انجام بده

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم فکر نکن بلد نیستم نمیخوام خودمو در حد تو پایین بیارم  
[QUOTE=303897730]منم لازم دارم یه دکتر خیلی خوب واسه پوست [/QUOTمن پوستم منافذ باز داره میخوام جایی ...

من واسه لک میخوام برم دکتر خوب هم سراغ ندارم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

من واسه لک میخوام برم دکتر خوب هم سراغ ندارم 

من خیلی رفتم جواب نمیگیرم اینبار گفتم اینجا بپرسم شاید کسی رفته باشه معرفی کنه ک متاسفانه کسی نیست

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم فکر نکن بلد نیستم نمیخوام خودمو در حد تو پایین بیارم  
مشکلتون چی بود

جوش های قرمز و سر سیاه خیلی داشت صورتم 

جای جوش ها به شکل سوراخ های ریز ریز مونده بود

و یه عالمه لک 

الان خیلی خوب شد 

البته من دو مرحله پیش دو تا دکتر رفتم 

خلیل الله حامد پور بود فکر کنم اول پیش اون رفتم اونم خیلی عالی بود جوشهای سر سیاهم و بخشی از قرمزا رفتن 

بعد اومدم پیش فریدون پور دیگه الان پوستم خوب شده