2777
2789
عنوان

وای چ گوهی بخورمممم🥲🥲🥲

199 بازدید | 24 پست

پریودم دل‌درد دارممم 

همه چی امتحان کردم 

قرص

سیاه دانه 

چایی نبات

حتی دیگ مجبور شدم تر.یاک بخورم با چایی

بازم درد دارممم

چهارساعته الان بی وقفه دلم درد میکنه

چیکار کنممم😭😭

مجهولم در میانِ این مفهوم‌ها ..🪐                                  ‌                             نـگـآر❤️‍🩹                                                                                     ISFP🌚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ دردت زیاده برو دکتر!تریاک ازکجا داشتی ک مصرف کردی؟؟؟؟؟

🥲داشتیم تو خونه..

مجهولم در میانِ این مفهوم‌ها ..🪐                                  ‌                             نـگـآر❤️‍🩹                                                                                     ISFP🌚

کیسه آب گرم_ نوافن _ گل گاوزبان و بابونه نبات زعفرانی _ من اینکارارو میکنم جواب نداد می‌شینم عر میزنم=گریه میکنم 

گریه دردمو تسکین میده

متاهل و متعهد تمام وقت🤭 مادر آینده پاره وقت☺ 
ای بابا . تا حالا اینجوری دل درد داشتی ؟ سعی کن گرمش کنی . کمپرس گرم بزار یا سشوار بکش زیر شکمتو

ن اولین باره 

با پتو میپیچم ب خودم

میرفتی بیمارستان ی سرم. میزدی خوب میشدی..  کی تریاک میخوره..نهااایت خیلی حالشون بد باشه سوخته ...

🥲اصن نمیتونم پاشممم

اولین باره انقد درد دارممم

حالا دستی دستی برای یه دل درد خودتو معتاد نکنی 😬

خب عزیزمن این دل در ارو که بیشتریا تجربه میکنن یعنی باید فوری رفت تریاک خورد. 

پس من چی بگم علاوه بر درد شدید پریود موقع تخمک گذاریم یه روز درد شدید دارم جوری که گاها نمیتونم صاف راه برم ولی صبوری میکنم درکنارش قرص استفاده میکنم

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم