2777
2789
عنوان

چطوری کنار میاین؟

240 بازدید | 6 پست

کسایی که داغ دیدین چطور با مرگ عزیزانتون کنار اومدین؟

دارم خفه میشم 

امروز تولدم از بس گریه کردم و به همه پریدم خسته شدم 

همش یاد پارسال و سالهای پیشم 

خواهرم اگه زنده بود برام کیک می پخت کادو میخرید پروفایل عوض میکرد از یک هفته قبلش 

چند بار برای تولدم مهمونی داد 

از صبح صداش تو گوشمه 

دیشب خواب دیدم پیش هم نشستیم بهم گفت شربت البالو میخوام 

دلم میخواد امروز سر خاکش شربت بدم ولی بچه هشت ماهه بی قرار دارم شوهرمم تا ده شب سرکاره 

کاش بمیرم

خواهرم فقط ۲۹ سالش بود 

چطور با نبودش کنار بیام خدایا چقدر تنهام

من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح تا شب ده بار بغض میکنیم گریه میکنیم بازم هیچی به هیچی.داغ مگه سبک میشه

واقعا همینطوره 

من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
روحشون در آرامش 

برا من حدود بیست سال گذشته کمرنگ نشده اما به سختی سالهای اول هم نیست ☹️ گذشت زمان فقط 🖐️ 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

خدا بهت صبر بدن عزیزم ،خیلی سخته فقط تو نیستی هر روز هزار تا جوون پر پر میشن ولی چه میشه کرد منم سه سال پیش پدرم فوت کرد صبح یاد اولین شبی که نبود افتاده بودم ، یاد گریه کردن داداش بزرگم که میگفت باباتون مرده منکه نمردم یه ساعتی بغض داشتم ولی الان چیکار کنیم؟! بریم زندشون کنیم؟فقط براش طلب مغفرت کن همین