2777
2789

من

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!

اگه دوست داشتین می تونین عضو پین باکس هم بشین تازه چند روزه که شروع به کار کرده و مجوز هم داره

https://buxpin.com/?ref=Hasanpour63

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوست داشتین می تونین عضو پین باکس هم بشین تازه چند روزه که شروع به کار کرده و مجوز هم داره ht ...

پولشو میده؟

تسکوباکس نمیده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!
پولشو میده؟ تسکوباکس نمیده

تازه شروع به کار کرده. 

تسکو که مجوز نداشت

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
تازه شروع به کار کرده.  تسکو که مجوز نداشت

متوجه نشده بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه شروع به کار کرده.  تسکو که مجوز نداشت

سلام

معرفی سایت های کلیکی ممنوعه.

تعلیق می کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام معرفی سایت های کلیکی ممنوعه. تعلیق می کنن.

اگر امکان داره پیشنهاد بدین حذف تاپیک برای هر کاربر فعال بشه من خیلی از تاپیکام دوست دارم پاک شن. 

اگر امکان داره پیشنهاد بدین حذف تاپیک برای هر کاربر فعال بشه من خیلی از تاپیکام دوست دارم پاک شن.&nb ...

منم مثل شما کاربر عادی ام.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

باز اگه همچین سایتی هست بگو 

فقط سه تان؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام 

من ۳۲ تومن تو نکست باکس سهام خریدم 

دیروز یک تومن سود برداشت زدم ولی نیومد 

تو انجمن تاپیک زدم مگه واریز آنی ندارید چرا سود سهام نمیاد 

کاربریمو مسدود کردن 

الان نمیدونم چیکار کنم چطوری پولمو پس بگیرم😭

سلام  من ۳۲ تومن تو نکست باکس سهام خریدم  دیروز یک تومن سود برداشت زدم ولی نیومد  ...

سلام از قسمت پایین سایت که نوشته پیشتیبانی به پشتیبان داخل سایت پیام بدین سریع جواب میدن. 32 ملیون تومان سهام خريديد چرا؟ 

برای من که 100 تومان از حسابم کم شد به گشتیبان پیام دادم مشکل رو حل کردند دلیلش هم قسمت زیر مجوعه غ مستقیم فعال بود که غیر فعال کردند و سریع 100 هزارتومن منو به حسابم برگردوندند

سلام  من ۳۲ تومن تو نکست باکس سهام خریدم  دیروز یک تومن سود برداشت زدم ولی نیومد  ...

مطمنی کاربریت مسدود شد چون نظرات مخالف رو از قسمت انجمن حذف می کنند من هم قسمت انجمن پیام نوشته بودند حذف کردند گفتند با پشتیبان پیام بدین. 

شما چنکنه چند تا کاربری داشته باشید که تقلب حساب کردند. 

الان تعداد افراد زیاد شد آنی پرداخت نمی کنند برای من فعلا 3تا 4 ساعت بعد پرداخت می کنند. 

مبعد هم هر وقت 155 هزار تومان رسید برداشت کن را صبر می کنی یکدفعه یک ملیون بشه. 

تو این سایت خرید رباط سودش بیشتر از سهامش هست ضمن اینکه سریعتر به سودت می رسی اما برای سهام حداقل باید یک ماه پولت بمونه تا بتونی اصل پول رو برداشت کنی

امیدوارم مشکلتون راحت حل بشه. لطفادوستان این تاپیک رو هم  در جریان بگذار.