2777
2789
عنوان

گرفتار شدم از دست مستاجرم

788 بازدید | 60 پست

بچه ها ۱اردیبهشت ماه  به مستاجر خبر دادم گفتم به فکر یه جای دیگه باشه ، تیرماه رفتم ببینم جا پیدا کرده یانه ، دیدم اصلا دنبال خونه نرفته 😕، گفت ۱مرداد میرم  ، بعد گفت خانوم فلانی من ۵۰ میخوام که قرارداد ببندم ، الان گفتم اقا پولتون اماده اس ، ۵۰هم میام میدم تا بیعانه بدین ، بعد تخلیه حساب کتاب میکنیم  مابقی پولتونو میدم ، برام قلدری میکنه ، میگه ۱۵۰ ملیون الان بده😣  یا بلند نمیشم 

بچه ها من پولشو کامل دارم ، ولی میترسم پول بدم بلند نشه . عرفش چقدره اول باید بدم ؟ ۲۰۰ ملیون پیش داده  گرفتار شدم از دستش😣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اسی با معذرت کسی میدونه حذف تاپیک کی باز میش

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

همون بنگاهی که از ابتدا قرارداد بستید مراجعه کنید خودشون بهش زنگ‌میزنن و بلندش می کنن قوانین هم بهش توضیح میدن

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

نه عزیزم نباید کامل بهش بدی ..‌من خونم دست مستاجر هست مبلغی از پولشون میدم که بیعانه بده تخیلیه کرد قبضا رو که صفر کرد و مشکلی اگه پیش اومده رفع کرد بعد مابقی پولو بهش میدم 

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته

من خودم به مستاجر قبلیم ۵۰ دادم 

بعد دو سه روز مونده به تخلیه بازم پول دادم 

روز اخر فقط ۳۰ میلیون دادم کلید رو داد 

۱۶۸ میلیون بود رهن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️