2777
2789

دیروز ساعت ۱۵:۳۶ دقیقه براشون ۵ میلیون ریختم ساعت ۱۶:۱۶ دقیقه هم ۳ میلیون دیگه گفتن میخوان جنس بخرن فوری برای خونشون قبلا از بنده کانال خریده بودن اعتماد کردم دادم بهشون پول رو از بل*و بان*ک ریختم پول رو نداد میتونم شکایت کنم؟؟؟ ساعت ۴ و نیم صبح خوابیده هنوز آنلاین نشده از استرس دارم سکته میکنم دارم تف لعنت به خودم میگم رفتم از تو مجازی کسی که شناخت آن چنان هم بهش ندارم رو ۸ میلیون دادم بهش دیشب از استرس نتونستم بخوابم😭💔

یهویی جوگیر شدم مثلا خیلی مهربونم اومدم پول دست 

گلمو دادم رفت... خدا می‌دونه با چه زحمتی این پول رو

به دست آوردم😭😭💔

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.

خیلی ساده ای ولی شایدتعطیلیه خوابه بد به دلت راه نده

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش بپرس ببین تا کی پس میده اگه جوابت نداد شنبه اول صبح برو شکایت کن

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 
خیلی ساده ای ولی شایدتعطیلیه خوابه بد به دلت راه نده

نمیدونم دارم میمیرم دیشب فشارمو گفتم ۱۰ بود از بس جوش زدم

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.