2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری 

بستگی داره سالم بخوای بذاری یا تیکه اگه سالم که شکمشو پر کن بذارش قد اون سیخش روشن کن بچرخه بریونی شه اگرم تکه ایه که بچین کف سینی ادویه و پیاز و نمک بزن بذار تو تا اونم بریانی شه

منم پختم قبلش تو ابلیمو پیاز وسس مایونز وزعفرون بخوابونش بعدم باهمون مواد داخلش بریز داخل سینی خیلی خوشمزه میشه دوست داری فویل هم بزار ولی برای من خشک نشد فویل نزاشتم دماشم ۱۰۰ درجه ۶۰ دقیقه گداشتم ولی نگاه کن شاید زودتر پخته شد اول المنت پایین وروشن کن بیست دقیقه اخر بالایی 

تو لیوان کسی دریا نریز

من با روش بهنام رستمی شکم پر کردم تو توستر خیلی خوب شد

روی مرغ کره زعفرون بمال داخلش  

گردو سبزی معطر انار آلو زرشک برنج  فکر کنم همینا بود

هر کدوم داشتی بریز 

بعد رو سینی سیب‌زمینی هویج پیاز اینا رو خرد کن بریز روی اینا مرغ بعد فویل بپیچ نیم ساعت بزار  برای اینه که داخل مرغ بپزه 

حالا دربیار فویل بردار دوباره روی مرف باز کره زعفرون بمال بدون فویل نیم ساعت دیگه بزار روش قشنگ سرخ بشه 

بسته به درجه فر اندازه مرغ ممکنه بیشتر وقت ببره   

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
کیسه پخت چیه؟؟ 

مثل کیسه فریزر میمونه ولی مناسب فر هست با دمای فر هیچیش نمیشه مرغ هم خشک نمیشه اصلا، عصاره مرغ و سبزی جات دورش و شکمش  در میاد حسابی توش ، آخر سر مرغ کامل که پخت سسشو میزارم کنار مرغو با شعله زیاد حرارت میدم دورشو که طلایی بشه ،خیلی خب در میاد