2777
2789
عنوان

کم خونی پسر ۲ ساله

1386 بازدید | 8 پست

سلام خانوما از پسرم  هفته پیش آزمایش خون گرفتن دکتر گفت کم خونی داره چی بدم ک خوب بشه خیلی نگرانم کم خونی تو خانواده ما ارثی ولی خیلی بده ک بچه ۲ ساله از الان کم خونی داشته باشه لطفا اگ میدونین بهم بگین

قطره آن خوب ... چهار شیره . 

اگه مهر میخوره ینی خیلی شدیده 

دوست من بچش اینجوری بود بهش گفتم این کم خونی داره می‌خندید میگفت نه بابا .. تو خونشون یه مهر سالم نداشتن همه نصفشو خورده بود .. کم خونی شدید یا زیاد خوردن خاک یکیش دلیل شد تشنج کنه بچش بدون تب .. الان بچش خوبه ولی خوب اگه دارو میداد و درمان میکرد اونقدر استرس نمی‌کشید و یک ماهم تو بیمارستان اذیت نمیشد

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خرمارو بکوب بهش کنجد اضافه کن با دستت میکسشون کن و حالته توپ توپی کن اندازه گردو هر روز دوتا بده بخوره عاااالیه...ارده و شیره خرما بگیر قاطی کن بهش بده...قلوه سیخ بزن براش یا تو شیشه درست کن..گوشت رو تو شیشه درست کن بهش بده خیلی تقویته...فقط اینایی که میگم طبع گرمی دارن و الان هوا گرمه هروقت بهش میدی زیاد بیرون نبرش و اگه براش بد نیست یکم عرق کاسنی بهش بده خنکه

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️

فقد جگر مرغ . هر روز بهش بده بعد یه هفته تاثیرشو ببین.

کم خونی بی حالی و خستگی میاره.

گردو پسته و بادام و بکوب روزی ب قاشق بهش بده.

و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد...                           

من دخترم مهر نماز می‌خورد خیلی خاک میخورد یخ می‌خورد کف دست و پاش عرق میکرد .شوهرم گفت کم خونی داره من ترسیدم ببرمش دکتر دیگه رفتم داروخانه شربت آهن خریدم دادم یه ۱۵ روزه خداروشکر خیلی خوب شده .

فقد جگر مرغ . هر روز بهش بده بعد یه هفته تاثیرشو ببین. کم خونی بی حالی و خستگی میاره. گردو پسته و ...

میگن جیگر مرغ برای کبد ضرر داره جیگر قرمز گوساله میدم بهش کم میپزم