2777
2789
عنوان

میشه ب مادرم کمک کنی

747 بازدید | 104 پست

سلام ،مادرم صورتش فلج شده خیلی نگرانیم ،ختم ۱۴هزار صلوات ب نیت بهبودی مادرم و سلامتی امام زمان برداشتم ک هديه کنم ۱۴معصوم میشه کمکم کنید تعداد صلواتی ک می‌فرستید بگید و دعا کنید براش لطفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فلج یه طرفه یا سکته کردن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

100 تا

@اعتصامی  

@dark_man  

@fatti900  

@مائده6525221  

@ملوسکتونم1
عزیزان اگر میتونید کمک استارتر کنید
همیشه شاد باشید

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
100 تا @اعتصامی     @dark_man     @fatti900     @مائده65252 ...

ممنون که صدام کردی 

منم ۱۰۰ تا میگم 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
100 تا @اعتصامی     @dark_man     @fatti900     @مائده65252 ...

چشم عزیزم 

۱۰۰ صلوات میفرستم 

ان شاالله شفای عاجل حاصل بشه

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

@anabelkatanchi  

@__banooo2__  

@تبسم288  

@eliott93  

@مامان،مهدیار  

دوستان عزیزم اگر میتونید کمک کنید

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

@mamanyasnajoooooon  

@دلخوشی۱  

@خانمحاجآقا  

@monameh  

@sarire  

@مهر_رخسار  

@دنیااافااانی  

@marmartalayee  

@قدرتمندترینم۲  

@دردونمه  

@هر_سقوطی_پایان_نیس  

@بانویتابستون۷۱  

@فرشتهm71  

@رایحه_بهشت  

@پرتقالتامسونم  

@هر_سقوطی_پایان_نیس     @بانویتابستون۷۱     @فرشتهm71     @را ...

۱۴ صلوات

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر