2821
2789

یه ماگ خوشگل و ناز 

چطوره؟

🥲

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عالی بده عکس دوتاییتون بزنه روش 😍

فک نکنم وقت بشه 

آخه واسه عصر میخوام کم کم میخوام آماده شم برم بازار

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙
آره فکر خوبیه

هر چی فکرشو میکنم  نمیدونم چی براش بگیرم که خوشش بیاد 

گفتم شاید ماگ گزینه خوبی باشه

یک مدلمبوداسم داشتن مثلا این لیوان دهنی امیر است از ان استفاده نکنید اماده تو بازار. همه مدلش بود 😁

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....
یک مدلمبوداسم داشتن مثلا این لیوان دهنی امیر است از ان استفاده نکنید اماده تو بازار. همه مدلش بود 😁

اگر گیر اومد که همونو میگیرم دارم آماده میشم برم بازار دعا کن گیرم بیاد🫠😍

ما همدانیم رفتم لالجین هر مدل ماگ و چینی بخای بود عالی بودددد

من خوزستانم

انشاالله  که گیر میاد

اگر گیر اومد که همونو میگیرم دارم آماده میشم برم بازار دعا کن گیرم بیاد🫠😍

ایشالا پیدا میشه گلم ...تو این گرما چجوری میری  خوشبحال دوستت که تورو داره

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....
من خوزستانم انشاالله  که گیر میاد

از تو دیوارم بهترین ماگها داره میتونی ادرس مغازشو بگیری الان بری بخری

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
2825
2823
2791
2779
2792