2777
2789
عنوان

رانندگییییییییی سخت

151 بازدید | 19 پست

من هم دلم میخواد رانندگی یاد بگیرم هم خیلیی ضروریه

هم خیلیییییی میترسم

از یه طرفم هی خودم سرزنش میکنم

یه چیزی بهم بگین

یه چیزی که بخاطرش دلم بزنم به دریا  

برم ثبت نام کنم 🤧🤧🤧🤧

آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......💫💙   من خوشبخت تررررینم :) 

منو بگو دوسال تموم رانندگی میکردم در حد حرفه ای مسافرت جاده بعد از بیماری معده بدنم هی افت پیدا کرد دیگه نرفتم دیگه هم نمیرم میترسم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه انقد میترسی نرو سمتش 

باور کن رانندگی باید زندگیتو راحت کنه نه اینکه بابتش انقد استرس بکشی ک دچار مشکلات دیگه شه 

یکی از اشنا های ما همین مشکلو داشت ب حدی ک صورتش پیسی گرفت دکتر گفت از شدت فشار عصبیه 

گذاشت کنار ب تدریج خوب شد

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

من اولین بار ماشینو برداشتم رفتم تو جاده خدا بهم رحم کرد نزدیک بود برم رو بلوار 😑😂

گفتم یا میرونم یا میمیرم خیس عرق شده بودم

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

مگه نمیگی ضروریه؟  خب انجامش بده

اونقدر هم که فکر می کنی سخت نیست

فقط به خودت بگو کلی از ادم های این شهر دارن رانندگی میکنم منم مثل اونا

اگه سخت بود همه‌انجامش  نمی دادن

بی خودی هم استرس نگیر

برو حالا ثبت نام کن گواهی نامه بگیر تازه داستان شروع میشه که بتونی تو شهر رانندگی کنی و نترسی

از ثبت نام کردنشم دارم طفره میرم 

استرس میگیرم 🥺🥺

آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......💫💙   من خوشبخت تررررینم :) 
منو بگو دوسال تموم رانندگی میکردم در حد حرفه ای مسافرت جاده بعد از بیماری معده بدنم هی افت پیدا کرد ...

واایی منم اتفاقا اونقدر استرسیم معده درد دارم همین الانش 

یعنی بدتر میشه؟

اگه انقد میترسی نرو سمتش  باور کن رانندگی باید زندگیتو راحت کنه نه اینکه بابتش انقد استرس بکشی ...

واایییی 🥺🥺  

ولی خیلیی دارم خودم سرزنش میکنم حس میکنم ادم بی عرضه اییم که نمیرم یاد بگیرم مثل بقیه

تا نشینی پشت فرمون متوجه نمیشی که چقددددرررررر به کارت میاد

اره همین الانم میدونم چقدرر از خیلی لحاظ واجب و ضروریه 

ولی این حس ترس و استرس نمیزاره حتی ثبت نام کنم

هی خستگی و گرما رو بهونه میکنم

هی دانشگاه و این داستانا رو

من اولین بار ماشینو برداشتم رفتم تو جاده خدا بهم رحم کرد نزدیک بود برم رو بلوار 😑😂 گفتم یا میرونم ...

🤣😂 با حرفت هم خندیدم هم بیشتر استرس گرفتم

ممنونم