2777
2789
عنوان

عجیب ترین کار خشکی مذهبانه

895 بازدید | 42 پست

که دیدید تعریف کنید 

من تا حالا فکر میکردم بابا بزرگم بنده خدا خیلی سنتی و تعصبیه که مثلاً به اکستنشن گیر میده 

الان با یه خانواده ای آشنا شده داییم که تازه فهمیدم تعصب مذهبی چیه 

میترسم وقتی عروسی کردن هم شبا بابای دختره ساعت نه زنگ بزنه بگه دختر باید این وقت روز خونه باشه😂

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 

خیلیا مذهبی نیستن ولی بچشون سر ۹ باید خونه باشه

حتی تو فیلمای اروپایی هم دیدم ک مثلا زنگ میزنن میگن دیگ هوا داره  تاریک میشه بیا خونه😢😅

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا مذهبی نیستن ولی بچشون سر ۹ باید خونه باشه حتی تو فیلمای اروپایی هم دیدم ک مثلا زنگ میزنن میگن ...

نه دیگه خونه شوهر 

میگم وقتی عروسی کردن 

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 
نه دیگه خونه شوهر  میگم وقتی عروسی کردن

ن این دیگ اغراقه 

چ ربطی داره

ینی طرف شوهر کرده زنگ میزنن بیا خونه ما 

غیر قابل باوره 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
این که خشک مذهب نیست قانون خانواده شونه

بابا منظورم خونه شوهر بود 

مثلا بره خونه خودش بعد باباش ساعت نه زنگ بزنه آماده باش بیام دنبالت 

ن این دیگ اغراقه  چ ربطی داره ینی طرف شوهر کرده زنگ میزنن بیا خونه ما  غیر قابل باوره&n ...

شوخی کردمممم شوخییییی

هر چیزی که از جماعت «خشک مذهب» در میاد عجیبه 

یکی دوتا نداره 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان