2777
2789
عنوان

الان یه سال و دو ماهه که شوهرم

5192 بازدید | 125 پست

به هیچ وجه باهام رابطه نداره!!!

نوازش و محبت کلامی و بغل و توجه و همه چیز هست، اما رابطه نیس... پارسال خرداد برای پاپ اسمیر رفتم، دکتر گفت چون 32 ساله ای بهتره تست اچ پی وی هم بدی گفتم باشه. تو همون ساختمون یه آزمایشگاه کوچیک بود، نمونه رو همونجا بردم، داشتم برچسب می زدم اون آقا گفت بده من بزنم شما برو. یه خانوم دیگه هم اومد نمونه آورد. تا پاگرد رفتم، یادم اومد کیفم جا مونده، برگشتم برش دارم دیدم گیج می زنه به همکارش می گه این کدوم بود؟!! 

جواب آزمایش که اومد نوع 31 مثبت بود و سین 1 هم برام زده بود! شوهرم گفت ما که رابطه دیگه ای نداریم پس اشتباه شده، اما تا صبح سرش توی سایت های مختلف بود، صبح گفت بعضی جاها نوشته از راه های دیگه هم احتمال انتقال هست. رفتم کولپوسکوپی هیچی نبود، نمونه هم به اصرار خودم برداشت منفی بود. یه ماه و نیم بعد باز رفتم آزمایش دادم منفی بود... دیگه گفتیم پس چیزی نبوده، نمونه ها جا به جا شده... اما از همون موقع دیگه بهم نزدیک نشد! هر چی باهاش حرف زدم بی فایده بود، اوایل خستگی و درگیری ذهنی و ... رو بهانه می کرد، بعد از مدتی گفت نمی دونم ، نمی تونم، حسی ندارم...  می گفت اجازه بده یه مدت بگذره مطمئن بشیم هر دو سالمیم، یه وقت پینگ پونگی نشه دوباره از من به تو منتقل بشه

قبل از عید دوباره آزمایش دادم منفی بود. گفت من هم می رم تست می دم بعد شروع می کنیم. الان پنج ماهه امروز فردا می کنه دیگه خسته شدم... می گم برو دکتر برو پیش روان شناس، می گه چرا برم؟ من مشکلی ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت موندن تو این زندگی به صلاحته؟خیلی سخت به کسی این حرفو میزنم

خیلی دوسش دارم. یه بچه هم داریم... همه چیزمون عالیه، ارتباطمون عالیه، همیشه بگو بخند و حمایت و دوستی ... ولی مثل دو تا دوست شدیم! 

بگو اگه قرار بود منتقل شه منقل شده بهت چرا الکی هم خودت اذیت میکنی هم منو 

با حتی یه بار رابطه ام منتقل شده 

صبر کردن فایده ای نداره ولی بازم اگه می‌ترسه بگو برو واکسن گارداسیل بزن 

خیلی دوسش دارم. یه بچه هم داریم... همه چیزمون عالیه، ارتباطمون عالیه، همیشه بگو بخند و حمایت و دوستی ...

درسته سخته جدایی ولی تا کی مثل دو تا دوست باشین آخه🥲منطقی باهاش حرف بزن بگو نیاز دارم 

خوشا پیدا شدن در عشق...برای گم شدن در یار...❤️
بگو اگه قرار بود منتقل شه منقل شده بهت چرا الکی هم خودت اذیت میکنی هم منو  با حتی یه بار رابطه ...

گفتم! گفتم اگه من داشتم تو هم صد در صد داری... میگه من هم از همین می ترسم که تو خوب بشی دوباره از من به تو منتقل بشه. واکسن هم هر دومون زدیم