به هیچ وجه باهام رابطه نداره!!!
نوازش و محبت کلامی و بغل و توجه و همه چیز هست، اما رابطه نیس... پارسال خرداد برای پاپ اسمیر رفتم، دکتر گفت چون 32 ساله ای بهتره تست اچ پی وی هم بدی گفتم باشه. تو همون ساختمون یه آزمایشگاه کوچیک بود، نمونه رو همونجا بردم، داشتم برچسب می زدم اون آقا گفت بده من بزنم شما برو. یه خانوم دیگه هم اومد نمونه آورد. تا پاگرد رفتم، یادم اومد کیفم جا مونده، برگشتم برش دارم دیدم گیج می زنه به همکارش می گه این کدوم بود؟!!
جواب آزمایش که اومد نوع 31 مثبت بود و سین 1 هم برام زده بود! شوهرم گفت ما که رابطه دیگه ای نداریم پس اشتباه شده، اما تا صبح سرش توی سایت های مختلف بود، صبح گفت بعضی جاها نوشته از راه های دیگه هم احتمال انتقال هست. رفتم کولپوسکوپی هیچی نبود، نمونه هم به اصرار خودم برداشت منفی بود. یه ماه و نیم بعد باز رفتم آزمایش دادم منفی بود... دیگه گفتیم پس چیزی نبوده، نمونه ها جا به جا شده... اما از همون موقع دیگه بهم نزدیک نشد! هر چی باهاش حرف زدم بی فایده بود، اوایل خستگی و درگیری ذهنی و ... رو بهانه می کرد، بعد از مدتی گفت نمی دونم ، نمی تونم، حسی ندارم... می گفت اجازه بده یه مدت بگذره مطمئن بشیم هر دو سالمیم، یه وقت پینگ پونگی نشه دوباره از من به تو منتقل بشه
قبل از عید دوباره آزمایش دادم منفی بود. گفت من هم می رم تست می دم بعد شروع می کنیم. الان پنج ماهه امروز فردا می کنه دیگه خسته شدم... می گم برو دکتر برو پیش روان شناس، می گه چرا برم؟ من مشکلی ندارم