2777
2789
عنوان

دوستانی که بچه دار نمیشند بیاند..

698 بازدید | 59 پست

سلام.

خواهشاً اونایی که درک نمی‌کنند نصیحت نکنند چون دلمون پره و غصه وجودم را گرفته.😭😭

12 سال انتظار و دکتر رفتن و راههای مختلف را امتحان کردن بی نتیجه موند.

دیگه بریدم....😭😭😭😭

الان دیگه 40 سالمه.

دوستانی که همدرد من هستند چطور کنار اومدند؟

حس مادری و حس نیاز به داشتن بچه را چطور سرکوب کردند؟

کمکم کنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من کاملا درکت میکنم .فک کنم راهش اینه ک بچه از پرورشگاه برداریم ک اونم معلوم نیس بهمون بدن یا نه 😔

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من بچه دارم

ولی هیچوقت تسلیم نمیشم

همیشه یه در هست فقط باید بگردی پیداش کنی

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
عزیزم من کاملا درکت میکنم .فک کنم راهش اینه ک بچه از پرورشگاه برداریم ک اونم معلوم نیس بهمون بدن یا ...

من سه سال پیش هم برای اون اقدام کردم.

ولی یه بغضی گلوم را فشار میده که چرا باید چنین سرنوشتی داشته باشم.

پناه برخدا ایشالا خدا تو همین روزا جوابتو بخوشی بده بسلامتی وشادی بده از ته دلم ارزو میکنم همه اونایی ک بچه میخان اگ مصلحته خدا بهشون بده

میتونینم بچه از پرورشگاه بیارین یا رحم اجاره ای علم پیشرفت کرده عزیزم

التماس دعا ک منم بدجور ب دعاهاتون محتاجم

شایدسخت، امید است به پایانی زیبا
من بچه دارم ولی هیچوقت تسلیم نمیشم همیشه یه در هست فقط باید بگردی پیداش کنی

عزیزم خدا حفظش کنه.

من همه کاری کردم ولی نشده.

دیگه توان استفاده از قرص و آمپول و دارو را ندارم

پناه برخدا ایشالا خدا تو همین روزا جوابتو بخوشی بده بسلامتی وشادی بده از ته دلم ارزو میکنم همه اونای ...

ممنونم از لطف و محبتت.

عزیزم من بدجوری تاوان پیشرفت علم را دادم.

خیلی دلخوش پیشرفت علم نباشید

اینقدر که دارو و قرص و آمپول باید استفاده کنی که کلی عوارض برات داره

من سه سال پیش هم برای اون اقدام کردم. ولی یه بغضی گلوم را فشار میده که چرا باید چنین سرنوشتی داشته ...

سرنوشت دیگه باید بیخیال باشیم تا بگذره 😔 

جواب اون پرورشگاه چی بود ؟نگفتن تا کی باید تو نوبت بمونید؟

منم خستم از هرچی دکتر و دواس .

عزیزم تاحالا ازمایش ایمنی و انعقادی دادی؟

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ممنونم از لطف و محبتت. عزیزم من بدجوری تاوان پیشرفت علم را دادم. خیلی دلخوش پیشرفت علم نباشید ...

اها پناه برخدا ایشالا زود جواب این همه سختی و انتظارتونو بخوشی و سلامتی بده

شایدسخت، امید است به پایانی زیبا
دارم میرم ای وی اف .این اخرین راهمه. از پرورشگاه دوست ندارم بچه بیارم چون خانواده شوهرم قبول نمیکنن. ...

عزیزم انشالله نتیجه بگیرید.

ولی به نظر من به خانواده شوهر اصلا ربطی نداره و خودت و شوهرت باید تصمیم بگیرید.

اینکه که فرضا جدا بشی فقط به این دلیل، راهش نیست.

شاید خداوند من و شما را از بین ملیون ها زن و شوهر برای رسالت دیگه ای انتخاب کرده باشه که این سعادت نصیب هرکسی نمیشه 

اینکه بتونیم به یه بچه بی سرپرست زندگی ببخشیم