2777
2789
عنوان

جدا کردن اتاق خواب دخترم

335 بازدید | 12 پست
سلام امشب اولین شبه که دخترم رو تو اتاق خودش میخوابونم الان ۴سال ودوماهشه وتختش نزدیک تخت خودمون بود امروز خونه تکونی کردم وتختشو بردیم تو اتاق دیگه خیلب نگرانم میترسم نصفه شب پاشه اکه راهکاری دارید ممنون میشم درضمن یک پسر دو ساله هم دارم
خنده ی زیبایت دلیل زندگی ما
واسش آباژور خوشگل بگیر ازین شبتابای ماه و ستاره ای بکیر اتاقشو واسش تزیین کن با عروسکاش که عادت بکنه
خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش بیدار نمی شه یه چراغخواب روشن بزار بیدار شد نترسه منم دخترمو جدا کردم همینطوری بودم
خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
عزیزم فوقش بیدار میشه و میاد شما رو هم بیدار می کنه ، نگران نباش وقتی اومد ببرش تو اتاق خودش یه کم کنارش باش بعد برگرد اتاق خودتون بذار عادت کنه کم کم
به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
من دخترم دو سالو نیمشه خیلی وقته جداس کردم بعضی شبا بیدار میشه سریع میرم پیشش از الان استرس گرفتم واس تابستون ک کولر روشن میکنیم میتوسم صداشو زود نشنوم
خدایا خیلی شکرت......