2777
2789
عنوان

دهه هشتادی داریم؟؟

771 بازدید | 50 پست

یه مسابقه ای شرکت کردم به صورت رایگان و آخرش بدون قرعه کشی ساعت هوشمند برنده شدم 

تنها کاری ک باید بکنی اینه که روزانه یه ویدیو 15 دقیقه ای ببینی و به یه سوال تستی جواب بدی اگه تا آخرین مرحله بری بدون قرعه کشی اردوی مشهد، ساعت هوشمند ، گوشی ، لپتاپ ، دوچرخه ، اسکوتر ، نیم ست طلا ،پاور بانک و...

برنده میشی . خودم تست کردم که دارم بهتون معرفی میکنم مسابقه از طرف موسسه جوانان آستان قدس رضوی برگزار میشه و مخصوص دهه هشتادی هاست

.

نمی تونم لینک بذارم خودتون توی گوگل سرچ کنید  «بینهایت شو» سایتش میاد 

یا اینکه عدد 5 رو به 1000888 ارسال کنید 

موقع ثبت نام هم حتما حتما کد معرف 1000246 رو وارد کنید.

نی نی یار لطفا به تاپیکم گیر ندین لینک نذاشتم چیز بدی رم تبلیغ نکردم مسابقه موسسه جوانان آستان قدس هست که تلویزیون هم بارها تبلیغش رو داده من شرکت کردم خوشم اومده دوست دارم بقیه هم سن و سالامم دعوت کنم💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اردو مشهد 🥲🥺❤️

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

الان اتفاقا تو راه اردویی هستم که برنده شدم و براتون تاپیک زدم انشالله قسمت شما💚

عازم مشهدی؟🥺💚

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

جایزه ها رو بعد چند وقت دادن؟؟؟ مرسی گلم ممنونم🌹🌹❤

بعد از اینکه مسابقه تموم شد امتیازات رو جمع بستن جایزه هرکسو اعلام کردن و بعد یک ماه به دستمون رسید

بله عزیزم🙂🥺

درخواستمو قبول میکنی

مرسی گلم لطف کردی❤🥰

خواهش میکنم 💛

اگه خودتونم شرکت نکردین پیام منو برای دوستای دهه هشتادی تون بفرستین حال و هواش خیلی خوبه بخدا دوست دارم همه بتونن شرکت کنن🥺