2777
2789

بچه ها میخوام تجربمو در مورد نوروتراپی باهاتون در میون بذارم.من فوق العاده مضطرب بودم و افسرده از طرفی تتپش قلب و حملات پانیک گرفتم حدود دو هفته.چون علاقه ای ب مصرف داروی اعصاب نداشتم دکترم برام نوروتراپی تجویز کرد.رفتم کلی مقاله خارجی و ایرانی خوندم.دیدم کاملا بدون عوارضه و برای اضطراب استرس پانیک میگرن افسردکی خواب و اختلالات دیگه استفاده میشه.من هنوز ۸جلسه رفتم بدون دارو حالم عالیه و انرژیم برگشته.حملات پانیکم کلا از بین رفت.امیدوارم با این تجربه کمکی بهتون کرده باشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب نطرم سادهوترین راه اینه اصول اعتماد به نفس رو دربیاری هر روز دورشون کنی ببینی پاشنه اشیلت کدومه

عزیزم‌اضطراب ی راه حل اساسی میخاد

چون‌مشکلات جسمی‌هم بدنبالش میاد.زیاد ب اعتماد بنفس ربط نداره.تجربه داشتم

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
ب نطرم سادهوترین راه اینه اصول اعتماد به نفس رو دربیاری هر روز دورشون کنی ببینی پاشنه اشیلت کدومه

ربطی نداره

من اعتماد به نفس فوق العاده ای دارم

ولی پانیک هم دارم

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒

منم‌دارم‌میرم‌حدود۱۲جلسه.یکم‌هنوز‌اضطراب میگیره‌ول‌میکنه

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
چیکار میکنه یعنی

چرا این اسمو گذاشتی؟😑😂

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
منم‌دارم‌میرم‌حدود۱۲جلسه.یکم‌هنوز‌اضطراب میگیره‌ول‌میکنه

چیه و چجوریه

چیکار میکنه یعنی

ی دستگاهیه ک‌ب لب تاب وصله.امواج‌های مغزتو میاره روی سیگنال طبیعیشون.مثلا اضطراب من بالای ۵۰بود.این دستگاه پایین ۵۰میاره

چیه و چجوریه

عزیزم توضیح دادم بالا