2777
2789

سلام عزیزای من 🤍🌱

از اونجا که الان شغل دغدغه ی خیلیامونه مخصوصا خانوما که تو این راه پیشقدم شدن 🤩👏🏼💪🏼بیاین تعریف کنیین از شغل هایی که خودتون ایجاد کردید و الان توش موفقید یا اطرافیانتون یه راهی رو در پیش گرفتن و موفقن رو برامون تا ایده بگیریم از همدیگه 🤞🏼 هر چیزی که به نظرتون مفیده رو بگین 

سعی کنیم تاپیک پربازدید بشه بلکه  از نظرات مفید بیشتری استفاده بکنیم👊🏼🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جاری بزرگم هفت سال پیش که دخترش رو باردار بود رفت کاور مبل یاد گرفت الان کارش رونق گرفته در آمده ...

درسته تفریبا خیاطی تو حیطه ی کاور دوختن و بلدن 

کلا کار خیاطی درسته که پرزحمته ولی واقعا پردرامده 

من نه ولی شوهرم یه دوره تعنیرات لبتاب دید تهران بعدش اومد شهر خودمون معازه تخصصی زد و منم همراهش کمکشم چون رشته خودم هم نرافزار بود 

شکر خدا خوبه راضی هستیم برا مایی ک پشتوانه ای نداشتیم فقط خدا رو داشتیم هیچ پارتی نداشتیم .

گلخونه دارم  صیفی جات کار میکنم  و گل آپارتمانی  خدا رو شکر راضی ام

خیلیم خوبه  

روحیه ی خوب محیط کارتون به همه ی زحمتاش میارزه قطعا🤞🏼🤩

به درامد مطلبتون چقد طول کشید تا برسید؟

من نه ولی شوهرم یه دوره تعنیرات لبتاب دید تهران بعدش اومد شهر خودمون معازه تخصصی زد و منم همراهش کمک ...

خیلیم عالی مطمئنا میتونین از اینی که هستم بیشتر بیشرفت کنید دوره دوره ی تکنولولوژیه قطعا خدام تو این مسیر همراهتونه💪🏼❤

خیلیم عالی مطمئنا میتونین از اینی که هستم بیشتر بیشرفت کنید دوره دوره ی تکنولولوژیه قطعا خدام تو این ...

ممنونم .انشالله شما هم همینطور .اوایل ازدواجمون من همش به شوهرم میگفتم یه کار دولتی پیدا کن اون پشت گوش مینداخت ازش دلخور میشدم 

الان خوشحالم ک نرفت کار دولتی .

ممنونم .انشالله شما هم همینطور .اوایل ازدواجمون من همش به شوهرم میگفتم یه کار دولتی پیدا کن اون پشت ...

عزیزم دقیقا تو کار ازاد اگه تلاش و پشتکار زیاد باشه پیشرفت خیلی خیلی بیشتری پشتش هست تا کار دولتی