2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هانیشم 🍯😌

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بهم همیشه میگه بودنت کنارم باعث آرامشمه ولی خودم فکرمیکنم میبینم خیلی نتونستم نقش حامی بودن براش داشته باشم همیشه اون بوده که حامی من بوده وقتی شرایط سخت میشه من بد بهم میریزم و عملا بیشتر باعث تشنج میشم تا آرامش

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
همین که کل عمرمون پای گاز و ظرفشوییه از سرشونم زیادیه، کاری ب بقیه ندارم اما شوهرمن بی لیاقته

ایشالا ک خدا ب زندگیتون رونق بده و همسرتون ب راه بشه

شکوفه بزن سبز شو

من یک عقیده دارم ما خودمونیم که رفتار طرف مقابلمونو و زندگیو میسازیم خوب قطعا من غررنزنم بهونه نگیرم همسرمم مثل خودم

به نظراتش احترام میزارم بهونه گیر نیستم و...

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍