2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مغنعه بپوش نمیدونم آزمونت چیه ولی مقنعه خیلی سنگین تره به ویژه برا محیط های آموزشی

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
برا مصاحبه که نمیرید که تاثیر داشته باشه یه ازمون تستیه وقتی رفتید مصاحبه باید مقنعه سر کنید

با شال بره سر جلسه آزمون استخدامی.  انگار که با مقنعه بره عروسی.    هر جایی.  خصوصا وقتی قراره. شاغل بشی. پوشش،خودش رو داره

هرجاقانون خاص وپوشش خودشو میطلبه..شماجشن بری لباس مخصوص جشن میپوشی ادارات کارکنی طبق قانون ومقررات اساسی واستخدامی کشوری هم پوشش خودشو میطلبه.مکانهای اموزشی هم همینطور..اینکه یه عده همه چی روهردمبیل میکنن ومیزنن به بیخیالی جای تعجب داره که به هیچ اصول قانونی پایبندنیستن..همونااگه کشورخارجی برن طبق مناسبات وروابط اجتماعیشون بازم مجبور به رعایت قانون اونجا وسبک اونجا میشن وهمه جای دنیااینجوره کل دنیاقوانین خاص خودشو داره..مکانهای اموزشی خارج هم مقررات خاص خودشو داره مثلا انگلیس جدیدا دانش اموزان دختر رو ملزم به پوشیدن شلوار زیرفرم مدرسه میکنن وعلتش هم اینه که پای لخت دانش اموز دخترها باعث حواس پرتی دانش اموز پسرمیشه واوناتازه دارن به یه واقعیتهایی میرسن اونوقت مردم ما....همینایی که دنبال عادی سازین اگه برن مدارس انگلیس انوقت چنان رعایت قانوش رومیکنن انگاردیگه هیچ قانونی نبوده ایااونجاهم میخوان اعتراض کنن نمیتونن چون برخورداونا مثل برخورداینجاراحت نیست وسختگیری خودشوداره..کشورای دیگه بخصوص ژاپن وکره اگه تحقیق کنیدتوی روابط رسمی ادارات وغیره لباس رسمی مخصوص همون رومیپوشن کت وشلواررسمی وخانمهاهم کت ودامن رسمی واداری کشورشون وتوی مراسمات دیگه هم متفاوتن ولی رعایت پوشش هرموضوعی روانجام میدن..کل دنیاطبق قانون کشورش عمل میکنه پس اینقدرخودتونوبی تفاوت نکنیدودنبال چیزای دیگه ویه مشت حرف بی اساس نباشیدعلت پیشرفت اوناپایبندی به قانون کشورشونه وعلت پسرفت مابی تفاوتی به قانون کشورورعایت نکردنشه..ببخشیدطولانی شد.لطفاریپ نکنیدمحض اطلاع یه عده بودجواباخونده نمیشه..تاپیک ترک میشه..هرگونه توهین نشانه اصالت وشخصیت طرف هست..باتشکرموفق باشید.

منم فردا دارم شما اماده ای؟

با اجازه بزرگترها خیییییر،اولین بارمه شرکت میکنم اونم بعد ده سال دوری از درس،منابع خیلی زیاد بود،کتابای خودم که یادم رفته بود کلا.با بچه درس خوندن سخته