2777
2789
عنوان

چقدر بدهکاری بده 🥲

131 بازدید | 8 پست

تقریبا نزدیک ده تومن بدهی دارم دوماه دیگه زایمانمه نمیدونم ازکجا باید جورش کنم  خیلی نگرانم خیلییی خود زایمان نزدیک ۳۰ یا ۴۰ تومن پول میخواد 

لطفا نگید ۱۰ تومن که چیزی نیس برای من که تمامه در امد شوهرم ۹ تومن هس پول زیادیه 😐🤷🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده  چرا قرض کردین ؟

یه خونه داغون تو پایین شهر خریدیم از مستجری راحت بشیم تا خرخره زیر قرض رفتیم اخرش هم نتونستیم با پولمون خونه پیدا کنیم دادیم رهن حالا معلوم نیس تا چن سال باید مستجری بکشم تا پول رهن خونه رو جور کنم در کل خیلی شرایط مزخرفی دارم 😐🤦🏻‍♀️🥲

تو روخدا گیر ندید که چرا باردار شدی متاسفانه به صورت کاملا ناخواسته باردار شدم و پول نداشتم برم سقط کنم وگرنه صد درصد این کارو میکردم چون اصلا شرایطش نبود

عزیزدلم‌من نمیدونم اعتقاداتت چجوریه،ولی من برای پول پیش خونم، ۹۵ میلیون تومان بدهکار بودم و داشتم دیوونه میشدم، یه دوستی بهم گفت آیه ۶۶ سوره انفال رو از بعد از نماز عصر روز جمعه شروع کنم و بعد از هر نمازی بخونم تا بعد از نماز عصر جمعه بعد(یعنی یکهفته)

خدا شاهده چنان معجزه وار در کمتر از یکماه بعد اینکار، بدهیم تسویه شد که هنوز خودمم باورم نمیشه.

الْآنَ خَفَّفَ اللَّهُ عَنْكُمْ وَعَلِمَ أَنَّ فِيكُمْ ضَعْفًا ۚ فَإِنْ يَكُنْ مِنْكُمْ مِائَةٌ صَابِرَةٌ يَغْلِبُوا مِائَتَيْنِ ۚ وَإِنْ يَكُنْ مِنْكُمْ أَلْفٌ يَغْلِبُوا أَلْفَيْنِ بِإِذْنِ اللَّهِ ۗ وَاللَّهُ مَعَ الصَّابِرِينَ

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
سلام میخوای یه جا تگت کنم کار کنی تو خونه؟

من میخوام اگر شرایطش خوب باشه

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗