2777
2789
عنوان

قبل بارداری

420 بازدید | 27 پست

سلام خانوما من 8ماهه تواقدامم دکترهم رفتم قرص ایناداده تیروئیدم کم کاره رفتم کنترل شدگفت بروبرا اقدام اما چیزی نشد یهوقبل پریودیم فقط 3روزلک میبینم خوشحال میشم بعدیهو وامیشه پریودمیشم الانم کیت تخمگذاری خریدم فقط بلدنیستم استفاده کنم کسایی که بلدن ممنون میشم جواب بده توروخدا الان فردای پریودی کیت تست بزنم یاچطوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا کیت تخمکگذاری استفاده نکردم

اما تخمکگذاری ۱۴ روز قبل از شروع پریود بعدی هست

به تعداد روزهای سیکلت بستگی داره

مثلا کسایی گه سیکل های ۲۸ روزه دارن دقیقا وسط سیکل میشه موعد تخمکگذاری یعنی ۱۴ روز مونده به پریود بعد

برای اقدام هم چند روز قبل تا بعد از تخمکگذاری سعی کن یک شب درمیون اقدام داشته باشی

الحمدالله رب العالمین🤲 القدس لنا✌️
من از کیت سر در نمیارم وشما دکتر میری قرص باردار میخوری فولیت چنده

والا رفتم قرص کم خونی خارجی دادبعدهیه قرص دیگه دادگفت بروباردارشدی بیا مگه میشه نشدم چی

شما اینطورانجام دادی

ادرارتو داخل ی ظرف یکبار مصرف بزار بعد کیت رو تا اون خط داخلش فرو ببر 

ی خط بشه ینی هنوز تخمک گذاری انجام نشده 

دوتا شد یکیش کمرنگ یکی پررنگ ینی نزدیکه 

دوتا پررنگ ینی دوازده تا بیست و چهار ساعت اینده تخمک گذاری صورت میگیره 

تا حالا کیت تخمکگذاری استفاده نکردم اما تخمکگذاری ۱۴ روز قبل از شروع پریود بعدی هست به تعداد روزها ...

والارابطه هم داریم اما نمیدونم چرا نمیشه الان من8مردادپریودبایدمیشدم از4مردادلک داشتم باترشحات تا7مردادیهو8خون ریزی شدیداومد پریودیم 7روزس ازکجابفهمم

اره عزیزم من روز دوازده دوره ینی از روزی ک پریود میشم تا دوازده روز بعدش تخمک گذاریمه 

خومن همیناروسردردنمیارم چون پریودیم عقب جلومیشه ازوقتی اقدام کردم 3روزقبلش لک میبنم این ماه 4مردادلک دیدم تا7مردادبعد8مردادخون ریزی شدید داشتم هرماه هم 7روزه پاک میشم الان چطوره این

والارابطه هم داریم اما نمیدونم چرا نمیشه الان من8مردادپریودبایدمیشدم از4مردادلک داشتم باترشحات تا7مر ...

ببین لکه بینی قبل پریود نشونه اینه رحم یک موردی داره

تو اصطلاح طب سنتی بهش میگن رحم که سرد بشه دچار لکه بینی میشی

و همین خودش باعث عدم موفقیت بارداری میشه

پاکسازی رحم انجام بده

تغذیه ت را اصلاح کن

و سیکل پریودت از روز شروع خونریزی در نظر بگیر

تو رابطه ای که برای اقدام داری از پوزیشن های مناسب استفاده کن

بعدش تو حالت سجده باشی در حد ۱۰ دقیقه تا یک ربع خوب هست

الحمدالله رب العالمین🤲 القدس لنا✌️
ببین لکه بینی قبل پریود نشونه اینه رحم یک موردی داره تو اصطلاح طب سنتی بهش میگن رحم که سرد بشه دچار ...

الان لک که میادحساب نکنم براروزپریودیام شستشوی رحم چیه والا واژن حمام دارم انجام میدم