2777
2789
عنوان

قبل بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 27 پست
الان لک که میادحساب نکنم براروزپریودیام شستشوی رحم چیه والا واژن حمام دارم انجام میدم

نه لک ها را جز پریود حساب نکن

از اولین روز خونریزی دوره هات را برای شمارش مدت سیکلت حساب کن

مثلا از اولین روز خونریزی تا اولین روز خونریزی ماه بعد حساب کن ببین چند روز هست

پاکسازی رحم شستشو نیست عزیز جان

یک سری اقدامات تغذیه ای و تغییر سبک زندگی هست تا اینکه از لکه بینی قبل از پریود جلوگیری کنه

یک مشاور طب سنتی برو راهنماییت می کنه

غذاهای با طبع سرد هم نخور

الحمدالله رب العالمین🤲 القدس لنا✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من 4مردادلک دیدم تا 7یهو8مردادخون ریزی شدیداومد الانم خیلی کم خون ریزی دارم یعنی کی

لکه بینی جز پریود حساب نمیشه 

از روزی که خون قرمز و شفاف دیدی اون روز میشه اولین روز پریودیت.

سعی کن ریلکس باشی خودتو خیلی درگیره کیت و شمردن روزها نکن .

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.
اها شاید برا اول چون از ماه دگ سنو قرصم میده بفرست اسم قرصو

عزیزعکس فرستادم اگه بازنشد اینه اسمای قرص اورامین -اف کپسول ژلاتینی نرم قرص کوالی فول  باقرص D-vigel50000 ایناروداده بایه کپسول گفته وقتی پریودشدی بخورهفته ای یبارکه بدونیم باردارنیستی کپسول فلوکونازول 150 گفت بروباردارشدی بیا حالا منم تازه قرصاموتموم کردم یکیش مونده منم میگم دوماه دیگه اینابرم بگم نشدهانظرت چیه گلم

عزیزعکس فرستادم اگه بازنشد اینه اسمای قرص اورامین -اف کپسول ژلاتینی نرم قرص کوالی فول  باقرص D- ...

قرصات خوبه ویتامین منم برج پیش اقدامم کپسول جوشان ویتامین سی 1000داده خوردم و از زمان پریودیت مگ گزاشته یا کیی موعدته عزیزم اره بری بهتره بگی باردار نشدم چون اولین دکتر واسه بار اول میری ویتامین مده از برج بعد سنو آمپول قرص میده گلم