2777
2789

عزیزان وقتتون با ارامش💐

راجب تعویض کردن یا نکردن گازم راهنمایی میخواستم ازتون💐🌼🌷⚘

من گازم رومیزی و پنج شعلس ولی

کلا دو نفریمو مهمونم واسه غذا میشه گف تقریبا اصلا نداریم(باشه هم ۳شعله جوابه)

، مگه سالی ۱ بار خانواده همسرمو دعوت کنم که اونم انقد زیادن که بعد ۴سال ازدواج،تصمیم گرفتم اینجور موقعا از بیرون غذابخریمو 

انرژی غذارو بزارم واسه تهیه چیزای مفید تر( چون خودمم دارم خام گیاه خوار میشم و به این نتیجه  رسیدم واسه مهمونِ بیشتراز ۵ نفر، دیگه از بیرون غذا بخرمو خودمو اسیر آشپزخونه نکنم،

با این تفاسیر ، و اینکه تعداد شعله های زیادش اذیتم میکنه، بنظرتون گاز رومیزیمو بفروشم ۳شعله بخرم؟

بالاخره هم شلوغه هم هر سری باید کلی تمیزش کنی پودر بزنی بسابی

۱ماهیم هس خیلیم منظم تر شدمو دوسدارم دورم خلوت باشه و دارم مینی مالیستی وسبک زندگی سادرو تست میکنم و حتی قابلمه و ماهیتابه های ۳۰ ۴۰ نفره ی جهازمو فروختم

عصای پیری ما عضلاتوبدنمونه نه بچه هامون...پس ورزش کن⚠️⚠️...سیاره کوچک ما باعقایدِغلط،بیشتر از زلزله و طاعون مصیبت دیده و میبینه...🔴

یا اگرم اینکارو درست نمیدونین،بگین اون ۲شعله بی کاربردو با چی بپوشونم که قشنگ شه؟ 

عصای پیری ما عضلاتوبدنمونه نه بچه هامون...پس ورزش کن⚠️⚠️...سیاره کوچک ما باعقایدِغلط،بیشتر از زلزله و طاعون مصیبت دیده و میبینه...🔴

ببین سه شعله و پنج شعله به یه اندازه فضا رو اشغال میکنن ولی چهار شعله فضای کمتری رو اشغال میکنه .پنج شعله بهتره چون سایز شعله ها متفاوته وقتی کع استفاده نمیکنی که کثیف نمیشن  که بسابی با یه دستمال کشیدن تمیز میشه تازه هر دوتاشونم چدن محافظ شون سه تا هست به نظرم تعویض نکن پشیمون میشی

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین سه شعله و پنج شعله به یه اندازه فضا رو اشغال میکنن ولی چهار شعله فضای کمتری رو اشغال میکنه .پنج ...

ممنون از نظرت بانو💐فضا مهم نیس برام شعله هاش زیاده اینش مزاحممه، همم من همسرمم گاها اشپزی میکنه وفعلا چون از بچگی خیلی یادنگرفته همه گازو کثیف میکنه و میپاچونه منم که اون لحظه نیستم با یه دستمال تمیزکنم میمونه خشک میشه

یا کلا حین اشپزی بالاخره میپاچه

منم  به تمیزی خونه خصوصا اشپزخونه خیلییییی اهمیت میدم

ولی بازم میگم بیشتر از کثیفی، بی استفاده بودنشو دوسندارم، دوسندارم چیزای بی استفاده تو خونه باشن، تو این ۱ماه اخیر هم چون دانشجوامو دانشگاه ندارم،همه جای خونرو ازتک تک کشو ها تا انباریارو کلی پاکسازی کردم

فضاهمون فضاس ربطی ب سادگی نداره فقط دوشعله اضافتر

فضا هم اون باشه،بازتمیز کردن فضای خالی گاز راحت تره تا شعله ها.شعله ها خیلی کارداره

ولی بیشتراز این بخاطراین دوسندارم که استفاده نمیکنیم اصلا زیاد ازگاز، صبحانه شاما گیاهخواری میکنم که پختنی نیس، یه نهاره

دوسم دارم خلوت باشه ازرافم

تواین چند وقتم خونرو از انباری تا تک تک کشوهارو کلی پاکسازی کردم وچیزای اضافه برداشتم

فضا هم اون باشه،بازتمیز کردن فضای خالی گاز راحت تره تا شعله ها.شعله ها خیلی کارداره ولی بیشتراز این ...

درسته...بازخودت بهتر میدونی عزیزم..هرکس باتوجه ب استفاده خودش نظر میده من خودم ۵تاشعله هم برام کم

گازایه ی جدید و شیکی اومدن حتی دوشعله هم موجوده خیلی قشنگن از اونا بخ

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

حالا من برعکس شما رفتم گاز ۶ شعله خریدم نیم متر از گاز قبلیم درازتره🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😅

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
گاز پنج شعله ات رو ازت مفت میخرن چون دسته دوم محسوب میشه

ممنون از نظرتون...اره خب اینم یه مورده،ممنون

ولی انقدبااینکار باتوجه به دلایلی که گفتیم حالم خوب میشه که ارزش هزینه بیشترم داره

درسته...بازخودت بهتر میدونی عزیزم..هرکس باتوجه ب استفاده خودش نظر میده من خودم ۵تاشعله هم برام کم

ممنونم...گفتم شماها تخصصتون بیشتر میشه از شمام راهنمایی بخوام💐 ولی باید به شرایط شخصی هم توجه کرد

ممنونم پربارباشین انشاالله

گازایه ی جدید و شیکی اومدن حتی دوشعله هم موجوده خیلی قشنگن از اونا بخ

وای ممنون عزیزم😍برات سلامتی و دل خوش ارزومیکنم