2777
2789
عنوان

جواب ازمایش

182 بازدید | 40 پست

سلام 

کسی میتونه جواب آزمایش بخونه ؟؟؟

من آزمایش پرولاکتین دادم 

میشه ببینید بالاس یا پایین 

اقدام ب بارداری کردم ینی اگه بالا باشه پرولاکتین باردار نمیشم😔

بفرستید ماما هستم

عزیزم برای من ۲۱.۷. هستش خوبه؟

واینکه ذخیره تخمدان ۱.۷ هستش 

۳۰ سالمه 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرستید ماما هستم

من ۸ تیر زایمان کردم بخیه هام ریختن خونریزی هم ندارم اما ترشح ها کرم رنگ دارم یکم مابل به زرد هستن خیلی کم بعد بخیه ام خوبه باد نکرده اما از جایی که شروع کردن به دوختن یکم برجستس بده؟؟ 

نمیتونم برم استخر و اتاق فرار

#_کارما_کائنات_قانون جذب_☔
بفرستید ماما هستم

دخترم ۳۴ روزس شیرخشک میخوره بعد پنج شش روزه که شیر بالا میاره به تعداد خیلییی زیاداااد مقدار شیری که پس میاره خیلییی زیاده یکمم حالت پنیری داره بد نیست مامانم میگه بخاطر زیاد میخوره اضافشو بالا میاره درسته ؟؟

#_کارما_کائنات_قانون جذب_☔

ببین برای پرولاکتین که شرایطش کامل باید رعایت کرده باشی مثلا از شب قبل یا بهتره دو سه روز قبل رابطه یا تحریک سینه نباشه و زمان آزمایش استرس نداشته باشی اصلا و قبل از آزمایش دادن حداقل هم دوساعت از بیدارشدنت بگذره و دیگه دراز نکشی و بهتره که اول صبح  حدود ساعتای هفت هشت نهایت 9 آزمایش بدی چون در طول روز مقداراش عوض میشه اگز اینارو رعایت کردی باز مشکل داشت باید ببینی آزمایش تیروئیدت هم مشکل داره یا نه 

و در کل اگر بار اول هست که بالاست حتما طی دو ماه مجدد ازمایش بده

اگر باز هم خییلی بالا بود مثل تیرویید قرص میخوری و نرمال میشه 

خوبه عزیزم 

خیلی لطف کردی

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
من ۸ تیر زایمان کردم بخیه هام ریختن خونریزی هم ندارم اما ترشح ها کرم رنگ دارم یکم مابل به زرد هستن خ ...

ترشحاتت عفونته اول دارو بگیرید خوب بشید 

استخر هم یکم صبر کنید حالا زوده ب نظرم آلودگی زیاد هست ممکنه جای بخیه هاتون از داخل عفونت کنه