2777
2789
من خیلی خیلی گشتم واسه مشاوره شاید یک ماه یا فکرکنم بیشتر طول کشید  الان سه چهاررروز یه مش ...

من یکی از معلمام رتبش ۵۰۰۰ بود معلم ریاضی بود ولی همیشه همه میگفتن بیا مشاوره کار کن

مهم اینه فرد قدرت درک طرف مقابلو داشته باشه و مطالعه داشته باشه و با دانش اموزای زیادی سر و کله زده و باشه و فن بیان و اثرگذاری کلام داشته باشع

اتفاقا رتبه خیلی خوبیم گرفته اصلا ازین جهت نگران نباش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی خیلی گشتم واسه مشاوره شاید یک ماه یا فکرکنم بیشتر طول کشید  الان سه چهاررروز یه مش ...

عزیزم هشتصد رتبه زیادیه؟ عالیه که

در ضمن رتبه مشاورت هیچ ربطی به نتیجه ای که قراره بگیری نداره فن بیان و کاربلد بودن اون فرد بیش تر نقش داره

مشاور خودم با رتبه دو هزار خیلیییی خفن تر بود از مشاور دوستم که دندون تهران میخوند

هر دو برنامه های خوبی مینوشتن ولی مشاور من خیلی بیش تر درکم میکرد و بهم روحیه میداد

من یکی از معلمام رتبش ۵۰۰۰ بود معلم ریاضی بود ولی همیشه همه میگفتن بیا مشاوره کار کن مهم اینه فرد ق ...

مرسی بخدا خیرببینین خوشحالم کردین😘😘

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱
عزیزم هشتصد رتبه زیادیه؟ عالیه که در ضمن رتبه مشاورت هیچ ربطی به نتیجه ای که قراره بگیری نداره فن ب ...

مرسی ازتون حس میکنم اطلاعاتشم خیلی زیاده خدایی اما بازم میترسیدم 

خیلی خیلی ممنونم ازتون خیرببینیین❤️🥰😘

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱
 اخه من مشاورگرفتم رتبش هشتصد خورده ای بوده  سال ۶پزشکی  میترسم زیاد خوب نباشه&nb ...

نمیدونم.....

دیگه آرمی نیستم دوستان🙃                                                             هـر ڪسـے با هر شهیدی خو گـرفت                                                    روز محـشر  آبرو از او گـرفت                                       تا سر به بدن باشد چادرم کفن باشد✋🏻❤️ 
رتبش حدودا دو هزار بود از موسسه نوتروفیل

یه سوال‌شما از موسسه پیمان رحیم زاده‌ چیزی شنیدین؟

میشه لطفا بگین ازچه موسسه ای هست لطفا؟  ورشته دخترتون چیه ؟

موسسه نبود دوستم از ایشون برنامه گرفته بود  برای دخترش و اینکه دختر دوستم امتحان کنکورش رو خیلی خوب داده بمن معرفی کرد تماس گرفتم برای دختر منهم برنامه داد همین

دختر من رشته تجربی هست

دختر دوستم رشته ریاضی

رتبه این خانوم هم فکر میکنم ۲۴۰ بود

به خانه من اگر آمدی براي من ای مهربان چراغ بياور و يك دريچه كه از آن به ازدحام كوچه ي خوشبخت بنگرم..
موسسه نبود دوستم از ایشون برنامه گرفته بود  برای دخترش و اینکه دختر دوستم امتحان کنکورش رو خیلی ...

میشه لطفا اگه شماره یا ایدی تلگرام دارن بهم بدین دعاتون میکنم لطفا❤️

میشه لطفا اگه شماره یا ایدی تلگرام دارن بهم بدین دعاتون میکنم لطفا❤️

درخواست دوستی دادم

اونجا ایدی اینستاگرام

و شمارش رو براتون میدم

به خانه من اگر آمدی براي من ای مهربان چراغ بياور و يك دريچه كه از آن به ازدحام كوچه ي خوشبخت بنگرم..