2777
2789
سلام. لطفا یه دکتر فوق تخصص الرژی کودکان در اهواز بهم معرفی کنید خیلی واجبه عزیزان نمنونم ازتون
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دکتر مرعشی فوق تخصص آلرژی داره ولی من دخترمو بردم پیشش متوجه چیزی نشد ولی دکتر احمدزاده با اینکه فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری اطفال هستش متوجه شد که دخترم زمینه آلرژی داره و با راهنماییهاش سرماخوردگی های دخترم خیللللی کم شد.
ومن... هنوز و همیشه به همین یک آیه دلخوشم [بندگانم را آگاه کن که من بخشنده و مهربانم]
مطب هردوشون کیانپارسه دکتر مرعشی نبش 5 شرقی دکتر احمدزاده روبروی ببمارستان مهر ساختمان پارسه(اون خیابون باریکی که کناره بیمارستانه مهره اسمش یادم نمیاد) شماره هم ندارم ازشون نوبت گیریشون حضوریه.
ومن... هنوز و همیشه به همین یک آیه دلخوشم [بندگانم را آگاه کن که من بخشنده و مهربانم]