2821
2789
عنوان

به کمک نیاز دارم

118 بازدید | 12 پست

شوهرم اون اول ک اومد خاستگاری خیلی زرنگ بود الان عروسی کردیم از شاگردی اومده بیرون میگه بهم کم میدن و من با برجی ۹تومن نمیتونم زندگی کنم بعش میگم تو برو من حتی پس اتداز ام میکنم ی مقدار ماه ب ماه 

میگه تو کاری ب کار من نداشته باش ناراحتی برو سرکار خودت 

الان یک ماهه بیکاره عوض اینکه پول در بیاره از پس انداژ داره خرج میکنه اگه واقعا میخای کار راه بندازی چرا دست ب پس انداز میزنی 

بخدا خستم دیگ نمیکشم کمک کنید 

تو رو مامانم خجالت میکشم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو هم خرج کن 

یک ماه دوماه چیزی نمیشه اون خرج میکنه توهم بکن دوبرابر بگو ب من ربطی نداره از کجا من پول میخام بگو دیگه ب اینده فکر نمیکنم وقتی ب روز مبادا رسیدم کاسه چ کنم دسمون گرفتین اون وقت میفهمی تو هم خرج کن ک پس انداز تموم بشه ببین چیکار میکنه

تا کی میخوادبیکاربمونه ؟تاوقتی پولها تموم بشه

بیین کار خودش سرمایه میخاذ وقتی ام شناخته بشه کلی درامدش اما هیشکی بهش کار نمیده اینم میگه من دیگ شاگردی نمیرم

چجوری بگیرمش تو چنگ خودم

باید اخلاقش و بدست بیاری هر کسی یه قلقی داره زیاد نباید بحث کنی اصرار کنی دعواتون میشه 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
2825
2823
2791
2779
2792