2777
2789
عنوان

خانوما کمک مهمون داری....

85 بازدید | 15 پست

می‌شه کمکم کنید می‌خوام چلو گوشت و چلو مرغ درست کنم چلو مرغ رو بلدیم ولی بگید چلو گوشت رو چطوری درست کنم؟

گوشت رو بریزم تو قابلمه و اب بریزم و تا بپزه کمی زرد چوبه و فلفل اضافه کنم

بعد یک ساعت و نیم بعدش سیب زمینی و پیاز سالم بهش اضافه کنم

بعد اب جوشیده استفاده کنم؟ چقدر بریزم دیگ لازم نباشه اب بریزم سه چهار تیکه گوشته

درسته؟

هر وقت آموختی که در کلامت توهین نکنی آن موقع بحث کن!

واسه چیته هم مرغ هم گوشت 

اسرافه خدا خیرت بده ،،،

همون مرغ و یه چیزی مثل کشک بادمجون ،،،یا سالاد ماکارونی درست کن 

الان تاپیک بغلی طرف میخواست با صد تومان گوشت چرخ کرده بگیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه چیته هم مرغ هم گوشت  اسرافه خدا خیرت بده ،،، همون مرغ و یه چیزی مثل کشک بادمجون ،،،یا سا ...

غذا اصلی مرغه مادربزرگم مرغ نمیخوره باید برای اون گوشت بزارم واسه همه که نیست

من خودم گوشت هارو ادویه میزنم ، نمک نمیزنم 

سرخ میکنم 

بعد تو یه قابلمه پیاز درسته ، چندتا سیر ، و ادویه و آب جوش میریزیم و گوشت هارو میزارم توش که بپزه 

وسطای کار نمک و آب نارنج میریزم 

ابش که کم شد پیاز و سیر هارو در میارم و پیاز خلالی رو با روغن و کره سرخ میکنم میریزم رو گوشت ها

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

چلو گوشت و سیب زمینی؟؟؟!!!

من اینجوری درست میکنم تو نتم دستور دیدم اینجوری بوده سیب زمینی نداشته.

پیاز رنده میکنم و سرخ میکنم گوشت رو اضافه میکنم باهاش تفت میدم زرد چوبه و فلفل و ادویه جات و یکم زعفران میریزم به اندازه کافی رب میزنم و حسابی تفت میدم بعد آب جوش اضافه میکنم و میزارم حساااابی جا بیفته و بپذه و روغن خود چربی گوشت پس بده آخر سر برای اینکه بهش طعم ترش بدم کمی گرد لیمو یا گردغوره میریزم. و روش یکم دیگه زعفران میدم.

عالی میشه

میتونی بدون رب و با زعفران هم درست کنی.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

چقدر لازمه گوشت بپزه از الان بزارم بالا برای شام ساعت 8 و اینا شام باید بخوریم

بستگی به گوشتت داره دیر بپذه یا زود

حداقل ۴ ساعت بپده خوبه

اب در حدی بریز یکم بالای گوشت بیاد 

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

چلو گوشت و سیب زمینی؟؟؟!!! من اینجوری درست میکنم تو نتم دستور دیدم اینجوری بوده سیب زمینی نداشته. ...

من مامانم همیشه با سیب زمینی درست میکنه خوشمزه می‌شه 

بستگی به گوشتت داره دیر بپذه یا زود حداقل ۴ ساعت بپده خوبه اب در حدی بریز یکم بالای گوشت بیاد  ...

الان بزارم یعنی برای ساعت 8 دیگ؟

من مامانم همیشه با سیب زمینی درست میکنه خوشمزه می‌شه 

اخه مثل آب گوشت میشه

من دسخور با سیب زمینی ندیده بودم