2777
2789
عنوان

وای چطوری گیاهخواری میکنید؟😖😣😑

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 47 پست
گیاه خوار ها یا همون وگن هر چیزی که از حیوانات به دست میاد رو نمیخورن مثلا سس با ماست درست شده که او ...

کدوم سس توش ماسه 

هزار جزیره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن ولی لبنیات داره  معمولا گیاهخواران محصولات حیوانی نمیخورن

اره اما سس مصلا هزارجزیره لبنیات داره؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

بدن به گوشت و پروتئین نیاز داره تا عضله بسازه 

میبینی بلانسبت بدن حیوان گیاهخوار چه شل و ول هست

مثل گاو و گوسفند 

بدن ببر و شیر سفته 

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

بدن به گوشت و پروتئین نیاز داره تا عضله بسازه  میبینی بلانسبت بدن حیوان گیاهخوار چه شل و ول هس ...

حالا همون گاوم خوب گوشت داره بابا یا گوسفند😁😁بستگی داره چقدر بخوره

حالا همون گاوم خوب گوشت داره بابا یا گوسفند😁😁بستگی داره چقدر بخوره

ولی دمبش بیشتره 

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

اره اما سس مصلا هزارجزیره لبنیات داره؟

نداره؟

با تخم مرغ و ماست درست میشه دیگ 

یه دختر بلاگر بوده که بعد از ۵ سال خام گیاهخواری به علت سوتغذیه تو سن ۳۹ سالگی فوت شد.  دیر ...

اوه چ وحشتناک