2777
2789
عنوان

سونوگرافی رحم

241 بازدید | 4 پست

سلام دوستان 

این نتیجه سونوی مامانمه

مامانم توهم زده که باید رحمشو بردارن

شما چیزی متوجه میشین ازش؟

رحم دارای ابعاد ۸۰*۹۱ میلیمتر با اکوی میومتر هتروژن و نمای میوماتوز رویت شد.

ضخامت آندومتر ۶ م م میباشد

در کویته آندومتر تصویر کانون هیپواکو به ابعاد ۱۶*۳۱ م م مشاهده شد.در تشخیص افتراقی نمای مذکور میوم ساب سروزال و یا پولیپ اندومتر مطرح است.

حدفاصل اندومتر و میومتر ب صورت منظم رویت شد

تصویر میوم های متعدد با اهمیت بالینی بیشتر به شرح زیر رویت میگردد

در دیواره قدامی بادی رحم تصویر دو میوم اینترامورال به ابعاد ۴۳ در ۴۷م م و ۲۳ در ۲۸ م م 

۲_ در دیواره خلفی بادی رحم تصویر میوم اینتر امورال به دیامتر ۱۴ م م 

وضعش خوبم نیست طفلی،باید بره دکتر زنان,کلی میوم‌داره

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خطرناکه؟

اره،باهمین سونو بره ی‌دکتر خوب

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم