یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین من زایمان طبیعی با اپیدورال خواستم هی گفتم بزن گفت باید بالای ۵ بشی مردم و زنده شدم وقتی به ۵ رسیدم بازم نزدن ولی داخل وان رفتم ولی فقط خواب بودم بین دردا تا وقتی که دیگه بچه اومد پایین بعد که زابمان کردم دکتر گفت اگه بخیه نمیخوردی طبیعی فیزیولوژیکی زایمان کردی منظورش این بود نه آمپول فشار نه بی حسی نزددن بهم .ولی من علت اون همه خوابو نفهمیدم
من خیلی تحقیق کردم ازسال 86فک کنم این روش اومده جاری من هفت سال پیش انجام داده بچش داخل پوش بوده نمیتونسته زایمان کنه بی حسش کردن گف آمپول بی حسی زدن داخل کمرش کلن دردی احساس نکرده بی حس بوده ولی بعد زایمانش میگف گردنم خشک شده بود نمیتونس تکون بده میگه از درد جیغ میکشیدم بعضیامیگن کمر درد شدید میگیری خودمم زایمان دوممه اولی رو طبیعی انجام دادم میترسم از دردش اینم که میگن اینجوریه
هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن