2777
2789
عنوان

عطسه در پریودی...😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2144 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاپ میذارم   دیگه این درد سر ها رو ندارم

مجردم

میگن عفونت میاره؟

چندش نیست؟

برا روزای اخر که خونریزی نیست خوبه اما روزای اول که نیم ساعت ی بار پر میشه

باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩‍⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡
یه بار با مامانمو آبجیم رفتیم بنگاه دنبال خونه رو مبل نشسته بودم پاشدم تا اندازه یه بند انگشت خون رو ...

مورد دوم خیلی بد بود😢

باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩‍⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡
من شبا پریود میشم صبح که بیدار میشم فقط مثل جن زده ها میدوم دنبال نوار و دستشویی اصلا یه وضعی 😂

وای بده

اما من هر وقت شب پریود میشم بیدار میشم😁

وای من اگه شب پریود شم از شدت درد بیدار میشم

من روز اول درد ندارم بعد معمولا خوابم سنگین صبح زود یهو چشمام و باز میکنم احساس میکنم خیسم یعنی سکته میکنم ها😅

به نام زندگانی ، حرامم شد جوانی....🥀

مجردم میگن عفونت میاره؟ چندش نیست؟ برا روزای اخر که خونریزی نیست خوبه اما روزای اول که نیم ساع ...

هر وقت متاهل شدی استفاده کن 

نه هر نیم ساعت پر نمیشه 

من هر دو ساعت خالی میکنم 

من که چندشم نمیشه 

پد چندش تر 

عفونت نباید از قبل داشته باشی  اگه داشته باشی و کاپ بذاری عفونت بیشتر میشه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

هیچی دیگه اومدم بیرون  ولی فرداش قطع شد خونریزی

یعنی توی ابم خونی شد که متوجه شدی پریودی؟

هر وقت متاهل شدی استفاده کن  نه هر نیم ساعت پر نمیشه  من هر دو ساعت خالی میکنم  من ...

اها ممنون

کلاس ششم بودم انقدر گریه کردم😭😂 همیشه رحم من یه مشکلی دارع😒الانم که بچه هامو نمیتونه تا نه ماه ن ...

عزیزم ان شاالله خدا هر چه سریع تر داپنتو سبز کنه اونم دوقلو🤲