2777
2789
عنوان

عطسه در پریودی...😂

1912 بازدید | 33 پست

وای یاد ی چیزی افتادم گفتم بیام تعریف کنم...

ی بار پریود بودم بعد رفتم کتابخونه تو کتابخونه نمیخواستم صدای عطسم بیاد برا همین جلشو گرفتم تا اروم باشه اما...

وقتی عطسه کردم سیلی از خون اومد😂😑

اقا منم دیگه بهش توجهی نکردم و به درسم ادامه دادم

دو ساعت بعدش برگشتم خونه...🤐

دیدم شلوار لیم اندازه یک کف دست و نیم خونی شده😨🥵

شانس اورده بودم به لباسم پس نداده بود😑

شمام تعریف کنین از گندکاریای این دوره...😂🔞

باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩‍⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همش سر آزمون و امتحان به محض اینکه میخوام شروع کنم میشم فکر کنم مغزم جای اینکه به دستم فرمان بده ...

😂😂😂😂وای خیلی بده

یکی از دختر خاله های منم همیشه تو مهمونیا پریوده

باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩‍⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡

کاپ میذارم 

دیگه این درد سر ها رو ندارم 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

منم یبار اردو رفتیم اونجا پر.. شدم  وقتی برگشتیم تا خونه باید پیاده میومدم اوووه یه دلدردی گرف ...

واییی خیلی بده

من خودم یبار تو انقلاب پریود شدم در به در دنبال توالت میگشتم اخرم رفتم توالت مسجد😂

یه بار با مامانمو آبجیم رفتیم بنگاه دنبال خونه رو مبل نشسته بودم پاشدم تا اندازه یه بند انگشت خون روی مبل مامانم اینا دیدنش الفرار 😂😂😂😂توی عروسی خواهرم اینقدر شدت پریودم زیاد بود کل لباسمو گند زد مجبور شدم وسطای عروسی با مانتو شلوار بیام😔😂😂😂😂

😔😔😔
یه بار وسط آزمون پریود شدم  نه می تونستم برم آزمون رو ول کنم و برم جمش کنم نه می تونستم به این ...

😂😂😂😂