2777
2789

میشه تایپک اخرمو گزارش بزنید(((((:

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
منم یکی دلمو شکست 🙂

بمیرم 

فک میکردم میام اینجا چار نفر بام همدردی میکنن حالم خوب میشه((: نتیجه عکس گرفتم کلا میخام اگه بشه همه تایپکامو گزارش بزنن برم🙂💔

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم  فک میکردم میام اینجا چار نفر بام همدردی میکنن حالم خوب میشه((: نتیجه عکس گرفتم کلا میخا ...

خدانکنه جونم 

بابا ولشون کن کسایی هستن اینجا ک اینجورین ، سایت اینجوریه، دنیا هیلی قشنگه فک کن ی مگس بود اومد و رف ت ب کاره خودت ادامه بده😍😍❤️

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

خدانکنه جونم  بابا ولشون کن کسایی هستن اینجا ک اینجورین ، سایت اینجوریه، دنیا هیلی قشنگه فک کن ...

راستش تنهایی خیلی بهم فشار اورده بود که به اینجا رو اوردم که اینم اینجوری😞

بعدشم بمون پیشمون بابا خوش قلب عزیزممم🥺🤍🌱

فدات شم مهربون💔❤ 

کاش همه مثل تو بودن(((:

بمیرم  فک میکردم میام اینجا چار نفر بام همدردی میکنن حالم خوب میشه((: نتیجه عکس گرفتم کلا میخا ...

کلا همه میان اینجا عقده هاشونو خالی کنن فقط به بقیه حمله کنن فحاشی کنن

تایپکمو خوندین؟

من فقط حالم بده همین😅💔 

من فقط داشتم همه چیو میگفتم که راهنمایی بگیرم

بعد اینجوری بام برخورد شد

راستش تنهایی خیلی بهم فشار اورده بود که به اینجا رو اوردم که اینم اینجوری😞

میخوایی درخواست بدم بحرفیم باهم؟

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

میخوایی درخواست بدم بحرفیم باهم؟

باشه(:

اینجا محیطش اینطوریه هم خوب داره هم بد  توقع نداشته باش همه یکرنگ باشن پس خودتو ناراحت نکن&nbs ...

اصلا اینجوری نیسم بخدا فقط الان خیلی دل نازک شدم🖤

تایپکمو خوندین؟ من فقط حالم بده همین😅💔  من فقط داشتم همه چیو میگفتم که راهنمایی بگیرم بعد ...

من خوندم

هیچکس بهت هیچ حرف بدی نزده .......

تو حالت بده داری میندازی گردن کاربرا

وگرنه کسی بهت هیچی نگفته

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چیزی نگفتن.ایشون سنش کمه حساسه.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷