2777
2789
عنوان

باورم نمیشه بخاطر حرف یکی کاربرا اشکام داره میاد(:

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 72 پست
باشه اصلا حق با همه شماست😊 

دخترجون

کسی اینجا دنبال این‌جمله نیست

اگرم من یا کاربر خواننده خاموش بهت گفتیم

برای اینه که این حرفا و این تاپیک دوای دردت نیست

شما الان دل نازک شدی

از حرف یکی از نزدیکانت هم ممکنه همینطوری اشکت بریزه

ولی دلیلش اونا نیست

حالت خوب نیست

همین

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من تاپیک قبلتو خوندم کسی حرف بد نزده بود  احتمالا چون دلتنگی گریه می‌کنی

میگم که شاید حق با شماست درسته من حالم خوب نیس

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو الان روحیه ات حساس شده. اگر نه چیزی که قلبت بشکنه یا بخوای حال خودتو بخاطرش خراب تر کنی نبو ...

بله گلم حق با شماست 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
باشه اصلا حق با همه شماست😊 

بهت گفتن بهش پیام بده

گفتی میترسم و ...

من میگم ۱۸ سالته

اینا طبیعیه توی این سن

زمان بده

اشکاتم برای دلتنگیت بریز

به خودت این حق گریه کردن رو بده 🌹

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بهت گفتن بهش پیام بده گفتی میترسم و ... من میگم ۱۸ سالته اینا طبیعیه توی این سن زمان بده اشکاتم ...

حتما مرسی وقت گذاشتی

میگم که شاید حق با شماست درسته من حالم خوب نیس

همه از این روزا داشتیم...

حتما مرسی وقت گذاشتی

❤🌹

منم این مدلی شدم استارتر تو یه بازه زمانی که کات کرده بودم اگه حتی یه نفر یه حرف کوچیک میزد قلبم می‌ ...

مرسی واقعا ک درک میکنی😔💗 کاش زودتر این روزا تموم شه چن وقت اوکی بودم باز دوباره...

همه از این روزا داشتیم...

کاش زودتر برا منم تموم شه

چیجوری میتونم همه تایپکامو حذف کنم

اصلا چجوری کاربریمو حذف کنم

عزیزم احساس گناه نداشته باش 

مقصر خانواده ات هست که با رفتارشون تو رو مجبور به دروغ و پنهان کاری می کنن و تلقین احساس گناه تو رو کنترل می کنن

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈
عزیزم احساس گناه نداشته باش  مقصر خانواده ات هست که با رفتارشون تو رو مجبور به دروغ و پنهان کا ...

از مشکلات خونواده مذهبی اگه بدونی چی کشیدم