این عنوان کردم تا الکی جو ندین ک بگیر کتک بزن تا ادبش کن چون نمیتونم باهم خیییلی خوبیم و اینکه ۱۲ سالشه .البته جدیدا فهمیدم که خیلی تظاهر میکنه ب اینکه منو دوست داره که البته داره ولی در نبود من کلی غر میزنه ک البته همه حق بمن میدن مثلا اینکه میگم درس بخون و تلاش کن یا مرتب مسواک بزن و تمیز باش و ظهر تو خیابون نباش ساعت ۱۲ شب کوچه نباش .این هارو با لحن خوب میگم و حدودا ۵ ساله بفهمیم ولی خانواده همسرم تلاش دارن بگن که من بدم یعنی به دخترم میگن .بعضی شب ها ساعت ۴ یا ۵ صبح میبینی جوراب پوشیده و ماسک زده بالاسر من یا یواشکی بالاسر من آمده ایستاده نگاه میکنه منو .بخدا چندین بار سکته کردم وقتی دیدمش جیغ زدم شوهرم هم ترسید بعد گفت آمدم ساعت ببینم آخه چرا باید جوراب بپوشه و ماسک بزنه و اینکه ساعت تو اتاقش داره .واقعا شب ها میترسم دوست دارم در اتاق قفل کنم .رفتار عجیب داره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اون الان سرش باد داره خیلی مواظب باش من الان اولین چیزی که به ذهنم رسید ریختن اسید تو صورتت بو ...
وای یه خانومه توی اینستا هست، زنداداشش روی صورتش اسید ریخته کل صورت و بدنش سوخته بنده خدا، یاد اون افتادم پستتو خووندم😭
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇