2777
2789
عنوان

رفتار ترسناک دخترهمسرم

2243 بازدید | 90 پست

این عنوان کردم تا الکی جو ندین ک بگیر کتک بزن تا ادبش کن چون نمیتونم باهم خیییلی خوبیم و اینکه ۱۲ سالشه  .البته جدیدا فهمیدم که خیلی تظاهر میکنه ب اینکه منو دوست داره که البته داره ولی در نبود من کلی غر میزنه ک البته همه حق بمن میدن مثلا اینکه میگم درس بخون و تلاش کن یا مرتب مسواک بزن و تمیز باش و ظهر تو خیابون نباش ساعت ۱۲ شب کوچه نباش .این هارو با لحن خوب میگم و حدودا ۵ ساله بفهمیم ولی خانواده همسرم تلاش دارن بگن که من بدم یعنی به دخترم میگن .بعضی شب ها ساعت ۴ یا ۵ صبح میبینی جوراب پوشیده و ماسک زده بالاسر من یا یواشکی بالاسر من آمده ایستاده نگاه میکنه منو  .بخدا چندین بار سکته کردم وقتی دیدمش جیغ زدم شوهرم هم ترسید بعد گفت آمدم ساعت ببینم آخه چرا باید جوراب بپوشه و ماسک بزنه و اینکه ساعت تو اتاقش داره .واقعا شب ها میترسم دوست دارم در اتاق قفل کنم .رفتار عجیب داره 

۵ ساله با هم زندگی می‌کنیم و با هم خوبیم ولی دلیل این رفتاراش نمی‌فهمم. البته ذهنش مادرشوهرم مسموم کرده بمن مسگ ولش کن درس نخونه یا بذار خونه دار بشه و ... یا لازم نیست مسواک بزنه یا هر روز موهاشو شونه بزنه و ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می خواد بترسی سکته کنی 

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  

عزیزم اون الان سرش باد داره خیلی مواظب باش من الان اولین چیزی که به ذهنم رسید ریختن اسید تو صورتت بود وگرنه چرا باید بیاد بالا سرت ماسک و جوراب پوشیده وایسه زل بزنه بهت

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

آخه دلیل اینکه ساعت ۴و۵ صبح بیدار میشه چیه  بچه دوازده ساله که اون موقع باید غرق خواب باشه

کلا از سمت مادرشوهرم میاد تا دوهفته بیقراره تا صبح نمی‌خوابه هی اینور و اونور میشه .