2777
2789
عنوان

عفونت پرسینگ گوشم چرا خوب نمیشههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 59 پست
عسل طبیعی بهش بزن  آناناس بخور آب زیاد بخور

ممنونممم تورو خدا کمک کنید زود خوب بشه خسته شدم رفتم گوشواره خریدم نمیتونم هیچ کدومو بزنم شال که دور گردنمه همش نخ گوشم مشخصه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من خواهرم استانه تحمل دردش بالاست ولی نتوست اینو تحمل کنه موقع خابیدن 

انکار عمل بینی انجام دادی انقدر دردددد داره حالا من ماسک و مقنعه هم مجبور بودم بزنم 

اسی برای منم این مدلی شده بود طلا گذاشتم خوب شد .. پماد تتراسایکلین هم خیلی جوابه

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

احتمالا جای بد زده نخت هم اگه پرز داره خود پرزا تو زخم گیر میکنن باعث عفونته

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

استارتر گوشواره طلا بکن ولی میخی نه فعلا 

حلقه ای که راحت باشی

از منم عفونت کرد ولی نه انقدر زمان ببره 

چندوقت بعداز اینکه طلاانداختم خوب شد

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

عوض کنم نخمو ؟ نخ خاصی دارن یعنی

اول طلا یا نقره رو تست کن ولی اگه تصمیمتون به نخه نخی استفاده کن که پلاستیک طور باشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام